08 / 05 / 2024

ankara kuzeykent cami son durum

ankara kuzeykent cami son durum

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan Kuzeykent Camii ve Külliyesi’nde incelemelerde bulundu.

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 994 konutluk yeni proje müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da 994 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Ankara projesinde konutların yanı sıra dükkan, ilkokul, ortaokul ve cami de yer alacak.

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

TOKİ Ankara gençlik merkezi ihalesi bugün!

Konut yatırımları dışında kamu yatırımlarını da hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da hayata geçireceği gençlik merkezi ve cami projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Mamak'a cami ve gençlik merkezi!

Yeni projeler için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Mamak'ta cami ve gençlik merkezi inşa edecek.

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

TOKİ'den Ankara'ya 305 yeni konut müjdesi!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 3. Etap 305 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 305 yeni konut müjdesi!

Ankara İli Sincan İlçesi Saraycık Mahallesi 4. Bölge 3. Etap 305 Adet Konut, 2 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (E- İhale) ihalesi 4 Kasım 2020 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Ankara Kızılay'a cami inşa edilmesi için protokol imzalandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) ile Türkiye Diyanet Vakfı arasında, Kızılay'da cami inşa edilmesi için protokol imzalandı.

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020!

TOKİ Ankara Kuzeykent son başvuru tarihi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konut sayısı 52.

TOKİ Ankara Kuzeykent başvuruları 30 Haziran'da sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent projesinde yer alan 52 adet konut için başvuru dönemi 30 Haziran'da sona eriyor.

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Kuzeykent 2. Bölge 1. Etap projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

ankara kuzeykent cami son durum Haberi

ankara kuzeykent cami son durum

Ankara  Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet  Görmez, Esenboğa Havalimanı yolu üzerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan Kuzeykent Camii ve Külliyesi’nde incelemelerde bulundu.  Prof. Dr. Görmez, Külliye hakkında "muhteşem bir eser" yorumu yaptı.


Başkanı Gökçek ile Prof. Dr. Görmez’in gezisinde, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Asım Balcı, Diyanet İşleri Başkanlığı yöneticileri,  Ankara Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu, projenin mimarı Öner Tokcan ile TOBAŞ Genel Müdürü Ferhat Ertürk de bulundu.

Külliye'de süren çalışmalar konusunda Prof. Dr. Görmez’e bilgi veren Başkan Gökçek, Kuzeykent Camii ile ilgili olarak, “Cumhuriyet tarihinin, Osmanlı’nın demiyorum, Cumhuriyet tarihinin en estetik camisi oluyor” dedi. Başkan Gökçek, Külliye'nin Haziran ayına yetiştirilmesine çalışıldığını kaydetti.


 Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Görmez de “İnşallah Ankaramız, bu mabedle çok daha güzelleşecek. Ben...