17 / 05 / 2024

ankara lojman

ankara lojman

Başkentin merkezinde, Başbakanlığa 10 dakikalık yürüme mesafesinde yer alan Cumhuriyet döneminin ilk toplu konut projesi olan "Devlet Mahallesi"nin riskli alan ilan edilmesinin ardından, üst düzey bürokratların da oturduğu 428 lojmandan 157'si boşaltıldı.

Maliye Bakanlığı 4 bin 500 lojmanı TOKİ'ye devretti!

TOKİ, Maliye Bakanlığı'nın bünyesinde yer alan 4 bin 500 lojmanı devraldı. Lojmanlar yıkılıp yerine AVM ve konut projeleri inşa edilecek...

Ankara'da 25 lojman ve 1 dükkan satılıyor! 110 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara'da Hazine'ye ait 25 adet kamu konutu ve 1 adet dükkan satışa sunuldu. Peki satışa sunulan kamu konutlarının ve dükkanın fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

TOKİ'den Ankara'ya 119 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 yeni lojman!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 adet lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Sahil Güvenlik Lojmanı ihalesi bugün!

Ankara İli Çankaya İlçesi Ayrancı Mahallesi 4 Adet Sahil Güvenlik Lojmanı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi bugün saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya sahil güvenlik lojmanı!

Ankara İli Çankaya İlçesi Ayrancı Mahallesi 4 Adet Sahil Güvenlik Lojmanı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Çankaya'da 259 lojman satışa çıkıyor!

Ankara Çankaya'da 259 kamu lojmanı satışa çıkıyor. Kamu konutlarının satış ihaleleri,  2 -12  Mart 2020 tarihleri arasında yapılacak...

Lojman satışları başladı!

Bursa ve Ankara'da bulunan 186 lojmanın satış ilanları yayınlandı, 5 ilde ekspertiz ve ilan çalışmaları tamamlanan 1814 lojmanın satışı için de aralık ve ocak aylarında ihaleye çıkarılacak..

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 10:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi 11 Temmuz'da!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 11 Temmuz 2016 tarihinde saat 10:30'da gerçekleşecek.

TOKİ'nin Ankara'daki 3 lojman inşaat ihalesi bugün!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleşecek.

TOKİ Ankara 3 mahallede lojman inşaat ihalesi 6 Haziran'da!

Ankara İli Mareşal Fevzi ÇAKMAK, Oran, Çankaya Mahalleleri Lojmanlarında Güvenlik Binası İnşaatı ile Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 6 Haziran saat 14:30'da gerçekleşecek.

Ankara Beypazarı yeni kaymakamlık lojmanı tamamlandı!

Beypazarı Kaymakamlığı tarafından yaptırılan yeni kaymakamlık lojmanı, Beypazarı Belediyesi'nin yaptığı peyzaj ve çevre düzenlemeleri ile tamamlandı.

ankara lojman Haberi

ankara lojman

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu yıl haziran sonuna kadar tahliye süresi verilmesine rağmen tamamı halen boşaltılmayan, 280 lira kira ve aidat bedeliyle oturulan lojmanlarda, Ramazan Bayramı'ndan sonra, kentsel dönüşüm yasası gereği elektrik ve su kesintisine gidilecek.


Şükrü Saracoğlu'nun başbakanlığı döneminde üst düzey bürokratlara lojman olarak yapılan Namık Kemal Mahallesi (Devlet Mahallesi), 8 Şubat'ta Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararıyla "afet riski altındaki bölge" ilan edildi.


Kararın ardından, Müdafaa, Necatibey ve Yahya Galip caddeleri ile Kumrular Sokak'ın kuşattığı, 75 blok ve 428 konuttan oluşan lojmanların sakinlerine Milli Emlak Genel Müdürlüğünce tahliye için tebligat gönderildi.


Haziran sonuna kadar tahliye süresi verilen lojmanlardan şimdiye kadar 157'si boşaltıldı.


Genelkurmay Başkanlığı ile tüm bakanlıklara tahsis edilen lojmanları boşaltanların 54'ü, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca kentsel dönüşüm kapsamında yüzde...