04 / 05 / 2024

ankara lüks yaşam alanı

ankara lüks yaşam alanı

Ankara, kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşa edilecek ve nisanda başlayacak olan 'Güneypark Projesi' ile lüks bir yaşam alanına kavuşuyor.

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi!

Daire fiyatlarının 199 bin TL'den başladığı Dap İzmir projesinde çalışmalar devam ediyor. Dap İzmir ile doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi sunuluyor. 

Ankara Bağlıca Yaşam ve Spor Kompleksi'nin inşaatı başladı!

Ankara Etimesgut Belediyesi tarafından Bağlıca Mahallesi'ne inşa edilecek Bağlıca Yaşam, Eğitim ve Spor Kompleksi'nin ihalesini tamamladı. Kompleks 53 bin metrekarelik alan üzerinde hayata geçirilecek.

Mebuskent'te sağlıklı yaşam merkezleri konsepti yer alıyor!

Ankara’da artık “yaşam merkezleri” konseptinde tasarlanan konut projelerinde Mebuskent, sunduğu “sağlıklı yaşam” imkânları ile bir adım önde.

Mebuskent'ten kira bedeline lüks konut!

Ankara'nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent'te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Ankara Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor!

Ankara’nın en havalı projesi Mebuskent, yepyeni yaşam alanıyla Batıkent’te adeta yeni bir şehir kuruyor. Aymor Grup tarafından kurulan Mebuskent, kira bedeline lüks yaşam vaat ediyor.

Lüks yaşam isteyenler Yaşamkent'i tercih ediyor!

Karataş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Karataş Yaşamkent'in tercih edilen bölgelerden olduğunu belirtirken,bölgenin kaliteli ve konforlu yapılarla lüks yaşam isteyenlere ev sahipliği yaptığını bildirdi.

Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor!

Dodurga İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Şehr-i Yaşam Evleri projesinde toplam 47 adet daire bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Ankara Şehr-i Yaşam Evleri' nde fiyatlar 650 bin TL' den başlıyor.

Lüks yaşamın yeni adresi: Horizon Point Bodrum Evleri!

Point inşaat tarafından Türkiye'nin en gözde tatil bölgesi Bodrum'da hayata geçirilen Horizon Point Bodrum, sofistike ve modem yaşam tarzını benimseyenlere lüks yaşamın kapılarını açıyor.

Bodrum Horizon Point Evleri lüks yaşamın adresi!

Bodrum’un merkezinde Point İnşaat imzalı Horizon Point Bodrum evleri, özel mimarisi ve ayrıcalıklarıyla kişilere otel konforunda yaşam sunuyor. Proje, 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.

Gül Yapı Gül Park Yaşam adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen ve konut büyüklüklerinin 34 metrekare ile 209 metrekare arasında farklılık gösterdiği Esenyurt Gül Yapı Gül Park Yaşam adres bilgileri...

Gül Park Yaşam Esenyurt projesinde 36 ay 0 faiz! 142 bin 307 TL'ye!

Gül Park Yaşam Esenyurt projesinde yer alan dairelerin fiyatları 142 bin 307 TL 'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında 36 ay boyunca faizsiz vadelendirme seçeneği uygulanıyor...

Gül Park Yaşam'da evler 36 ay 0 faizle!

Esenyurt Gül Park Yaşam projesinde yer alan daireler için 36 ay 0 faiz uygulanıyor.Gül Park Yaşam' da dairelerin fiyatları 142 bin 307 TL'den başlıyor.

ankara lüks yaşam alanı Haberi

ankara lüks yaşam alanı

Edinilen bilgiye göre, "Mühye 902 parsel" olarak bilinen 1 milyon 600 bin metrekarelik alan üzerinde gerçekleştirilecek projenin hayata geçirilmesi için çalışmalar tamamlandı.

Böylece eski tapu kayıtlarında, işadamı Vehbi Koç'un kayınpederinin otlakiyesi" olarak görünen ve uzun yıllardır Ankara'nın sorunlu alanlarından biri olarak bilinen bölge, bu projeyle çözüme kavuşmuş olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesinin 3 yıl önce 902 parseli kentsel dönüşüm alanı ilan etmesiyle birlikte fiziksel yapısından dolayı sadece yüzde 20'sinde inşaat gerçekleştirilebilen alanda alt yapı, aktarım, zemin etüt çalışmalarının ardından hak sahipleri tespit edildi ve hak sahipleriyle nasıl bir uzlaşı sağlanacağının matematiksel kurgusu yapıldı.

Yaklaşık bir yıl süren uzlaşı sürecinde ise aralarında 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in kayınbiraderi Ali Şener ile Nurol, Limak, Özaltın ve Yüksel inşaat gibi şirketlerin...