04 / 05 / 2024

ankara macun mahallesi imar planı

ankara macun mahallesi imar planı

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından 8 imar planı değişikliğinin askı ilanı bugün 29715 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Atatürk Orman Çiftliği'nin plan değişikliklerinde son durum ne?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi tarafından mahkemeye taşınan Yenimahalle’deki Atatürk Orman Çiftliği Macun Mahallesi'ne ilişkin plan değişikliğinin iptaline karar verildi.

Mimarlar Odası'ndan Ankara Yahudi Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Ankara’nın simge mekanlarının bulunduğu Yahudi Mahellesi’nde kentsel dönüşümün başladığını açıkladı. Mahallenin tehdit altında olduğunu aktaran mimarlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne çağrıda bulundu.

Ankara Örnek Mahallesi dönüşüm istiyor!

Ankara Altındağ'daki Örnek Mahallesi sakinleri kentsel dönüşüm istiyor. Örnek Mahallesi Muhtarı Muzaffer Çiftçi; " Mahalleli heyecanla dönüşümün başlamasını bekliyor" dedi…

Ankara'daki dev arazi Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi!

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, Ankara Beytepe Mahallesi’nde yer alan 35 bin metrekarelik arazi için nazım imar planı değişikliği yaptı. Arazi, Türkiye Verimlilik Vakfı'na devredildi.

Ankara Yenimahalle Macun Mahallesi'nde imar plan değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen imar plan değişikliği bugünkü 30718 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

Yenimahalle Macun'a kültür merkezi müjdesi!

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Macun Mahallesi’nde bulunan Macun Toki Blokları sakinlerine cami ve kültür merkezi müjdesi verdi.

Ankara Mutlu Mahallesi tapusuna kavuştu!

Ankara Mamak Belediyesi tarafından hazırlanan yeni imar planı kapsamında Mutlu Mahallesi Zabıta Blokları’nda vatandaşlara tapuları teslim edildi. 

Ankara Anafartalar'daki metruk bina çöktü!

Ankara Anafartalar Mahallesi'nde 2 katlı metruk bina çöktü. Can kaybının yaşanmadığı olay mahallede paniğe yol açtı.

Ankara Yenimahalle'ye yeni hizmet binaları!

Yenimahalle Belediyesi tarafından Macun Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Makina İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü, Akaryakıt İkmal Merkezi, Başşoförlük Binası ve Makine Parkı hizmete girdi

Ankara Karakusunlar Mahallesi imar planı askıya çıktı!

Ankara Karakusunlar Mahallesi, 29096 ada 7 parsele ilişkin olarak hazırlanan 1/25000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli nazım imar planı, 1/1000 ölçekli uygulama imar planı teklifleri askıya çıktı...

Aksu oto galericiler sitesine onay çıktı!

AKSU Macun Mahallesi'ne yapılacak olan oto galericiler sitesi ile ilgili 1/1000 ölçekli imar planlaması Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğu ile geçti.

Ankara Altındağ'a yeni yatırımlar yapılıyor!

Ankara Ulubey Mahallesi'nde büyük bir değişim başlatan Altındağ Belediyesi, dönüşüm kapsamında yıkılan yerlerde 3 park ve 1 aile sağlığı merkezi projesini hayata geçirdi.

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru!

2016 TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor. Projede ev fiyatları 81 bin 433 TL'den başlıyor.

ankara macun mahallesi imar planı Haberi

ankara macun mahallesi imar planı


Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden:


1) 43113 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği hakkındaki Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Şubesi İlan Panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

4676/1-1



2) 43115 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

4677/1-1



3) Macun Mahallesi 42860 adanın güneyindeki park alanında dağıtım merkezi yeri ayrılmasına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği, Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

4678/1-1



4) 60441 ada 6 ve 7 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği hakkındaki Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Şubesi İlan Panosuna asılmıştır.

İlgililere ilanen duyurulur.

4679/1-1



5) 60330 ada 1 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli plan değişikliği hakkındaki Belediyemiz İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Planlama Şubesi İlan Panosuna...