05 / 05 / 2024

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri, Çukurova Mobilya Yan Sanayi Fuarı Mobilya Yan Sanayi, Aksesuarları, Döşemelik Kumaşlar, Kapı, Pencere ve Ahşap Teknolojisi ve Orman Ürünleri Fuarı'nı ziyaret etti.

Konut fiyatları düştü, satışlar arttı! Geçen sene konut fiyatları yüzde 109, Ankara'da yüzde 126 arttı!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam 2024 konut piyasasıyla ilgili ''2024’te ev fiyatlarında düşüş beklediğimizi ifade etmiştik. Beklediğimiz düşüş ocak ayında başladı ve şubat ayında da bir önceki aya göre daha fazla konut satışı gerçekleşti.” dedi.

Deprem sonrası Ankara'da konut fiyatları fırladı! 

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Uluslararası Emlak Danışmanlığı firması Knight Frank’in Türkiye’deki konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ankara’da konut fiyatları yüzde 20 düştü! Konut piyasasında balon patladı mı?

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam 2024 yılının ilk döneminde konut fiyatlarının nasıl seyrettiğini değerlendirdi. Akçam, “Konut fiyatlarında yüzde 20 oranındaki suni düşüş stabil bir seviyede devam ediyor” dedi.

Ankara’da konut sahibi olmak hayal mi oldu?

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, son 3 senedir konut piyasasında derin bir kriz olduğunu dile getirerek, konut sahibi olmanın hayal olduğunu söyledi. İşte Hakan Akçam'ın o açıklamaları...

Ankara'da yapılan simit zammı iptal edildi

Ankara Simitçiler ve Pideciler Esnaf Odası Başkanı Savaş Delibaş Ankara'da simit fiyatına yapılan zamların iptal edildiğini söyleyerek "Bugün itibarı ile zammın iptali kararını aldık. Ankara simidinin satışı 10 liradan devam edecek" diye açıkladı.

Ankara’da ekmekten sonra simide de zam geliyor! 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacak!

Ankara’da ekmeğe yapılan zam sonrası gözler simide çevrildi. Yaklaşık 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacağı konuşuluyor. İşte Ankara’da simit senaryosu…

Ankara'da son 1 ayda 228 esnaf kepenk indirdi!

CHP Ankara Milletvekili Nihat Yeşil yaptığı açıklamada başkent Ankara'da 228 esnaf kepenk indirdiğini söyledi.

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Ankara esnafı kira indiriminden memnun!

AŞTİ İşletmecileri ve Esnafları Kooperatif Başkanı Çavuş Çiçek, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a kira indirimi nedeniyle teşekkür etti. 

Ankara esnafı gelir ve kira desteğinden memnun!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle mağdur olan esnafa yönelik olarak açıklanan gelir ve kira destekleri, başkent esnafı tarafından olumlu olarak karşılandı.

2020'de Ankara'da 3 bin 398 esnaf kepenk indirdi!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, 2020 yılı içerisinde Ankara'da 3 bin 398 esnafın, son bir ay içerisinde ise 25 lokanta ve restoranın oda kaydını sildirerek kepenk indirdiğini dile getirdi.

Esnaflardan kira yardımı talebi!

Ankara Kahveciler Esnaf Odası Başkanı İsa Güven, "Bir kiramızı biz verelim, bir kiramızı mülk sahipleri, bir kiramızı da Maliye ve Hazine Bakanlığının ödemesini bekliyoruz" dedi...

Bendevi Palandöken: Ankara esnafı AVM fazlalığından şikayetçi!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu(TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada, Ankara esnafının AVM ve zincir marketlerin fazlalığından şikayetçi olduğunu söyledi.

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri Haberi

Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyeleri

TÜYAP Adana Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuar gezisi hakkında bilgi veren Ankara Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rıdvan Aktaş, üyelerinin katıldığı fuar ziyaretinin kendileri açısından çok yararlı geçtiğini kaydetti. Oda Başkanı Aktaş, mobilya fuarlarının sektöre ve ekonomiye canlılık getirdiğini vurgulayarak şöyle konuştu: "Fuarda sergilenen makine vb. yeni ürün ve model çeşitlerini görme ve inceleme fırsatı bulan üyelerimiz, bu ziyaretten oldukça memnun ayrıldı. Fuarlar mobilya sektörünün zenginliğini yakından görmemizi sağlıyor."



Sabah...