29 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent bahar fırsatı

Ankara Mebuskent bahar fırsatı

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı.

Ankara'da çökme riski nedeniyle 21 bina boşaltıldı! 

Ankara’da, inşaat çalışması nedeniyle temelinde kayma oluşan 8 katlı Bahar Apartmanı ve etrafında riskli olduğu tespit edilen 20 bina tahliye edildi.

Bahar Aydınlatma İstanbul’da mağaza ve ofis açtı!

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası!  

Aymor Grup tarafından Ankara Batıkent Karacakaya bölgesinde hayata geçirilen Mebuskent'te yüzde 5 peşin, hemen taşın kampanyası başladı. 

Mebuskent’ten yaşam başladı!

Türkiye’nin “en yeşil” projesi Mebuskent’te yaşam başladı. Mebuskent AVM de yıl sonunda hizmete giriyor. Ankara’nın kuzey sırtlarında, şehre hakim, bol oksijenli, yeşili bol bir alanda kurulan 5 bin kişilik “şehir içinde yeni şehir” artık ortaya çıkıyor.

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Ankara Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tavsiye ettiği yatay mimari konseptini hayata geçiren Mebuskent’te 332 villanın yüzde 70’i sahiplerini buldu.

Ankara 5. İkinci Bahar Dayanışma Merkezi açıldı!

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nin 50 yaş üstü vatandaşlara yönelik olarak hizmete sunduğu İkinci Bahar Dayanışma Merkezlerinin 5'incisi Batıkent Meydan AVM'de törenle kapılarını açtı.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Ankara Mebuskent Konutları tamamlanma aşamasına geldi!

Son yılların en özgün ve prestijli konut projelerinden Mebuskent’te konutların teslimine sayılı günler kaldı. Aymor Grup tarafından, Batıkent Çakırlar Karacakaya’da 388 dönümlük bir alan üzerinde Mart 2013’te inşasına başlanan projede konutlar, bu yıl bitmeden teslim edilecek.

Ankara Mebuskent'te Ramazan bereketi!

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Mebuskent Karacakaya ödeme planı!

Mebuskent Karacakaya Ankara projesinde fiyatlar 119 bin liradan başlıyor. Mebuskent Evleri Ankara projesi bu yılın sonunda teslim edilecek...

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları!

Mebus Kent Evleri Ankara fiyatları 2+1'lerde 175 bin liradan başlayarak değişiyor. Aymor Grup projesi Mebuskent Evleri'nde daireler bu yıl sonunda teslim ediliyor...

Ankara Mebuskent bahar fırsatı Haberi

Ankara Mebuskent bahar fırsatı

Aymor Grup tarafından Ankara’nın yeni gözde yaşam bölgesi Karacakaya Çakırlar’da yapımı gerçekleştirilen Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent, konut alıcılarına “bahar fırsatı” sunuyor.

“Şehir içinde koca bir şehir” konsepti ile 388 dönümlük bir alanda kurulan Mebuskent’te dairelerin büyük bölümü yeni sahiplerini bulurken, kalan daireler içinde cazip faiz ve vade fırsatı ile satılacak yüzde 10’luk bir kontenjan ayrıldı. “Tüketiciyi Koruma Haftası” dolayısıyla düzenlenen kampanya kapsamında erken davranan alıcılar, bu daireleri aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 aya kadar vade ile satın alabilecek. 


Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan kampanya hakkında bilgi verirken, düşmeyen faizler başta olmak üzere mevcut piyasa koşullarının, ancak düşük taksit ödemesi ile ev sahibi olabilen sabit gelirli kesimin alım gücünü zorladığını belirterek, bu kesimi konut sahibi yapmayı kendileri için öncelik...