28 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent ödeme planı

Ankara Mebuskent ödeme planı

Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazanda vatandaşlardan yoğun bir ilgi ve ziyaretçi trafiği yaşadıklarını bildirdi.

Ankara Mebuskent’te her aileye 25 ağaç!

Mebuskent’te her aileye 25 ağaç yapılacak.Batıkent Karacakaya bölgesinde yapımı hızla süren Mebuskent yerleşkesinin yüzde 87’sini yeşil alan ve yaşam alanları oluşturuyor, beton alanların payı sadece yüzde 13 olacak.

Ankara Mebuskent'te teslimler 2016'da!

ANKARA'NIN gelişimi, yeni cazibe merkezlerinin ortaya çıkmasını sağlarken Batıkent Karacakaya bölgesi de, inşa edilen Mebuskent projesi sayesinde değer kazanıyor.

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Ankara İstanbul YHT'nin sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddia edildi!

Ankara- İstanbul Hızlı Tren Projesi kapsamında sözleşmeye aykırı ödeme yapıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları!

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Merkez Ankara projesi 10 blok halinde yükseliyor.

Mahall Ankara'da 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Kızılay - Çayyolu metro hattına 200 metre mesafede yer alan Mahall Ankara projesinde 60 ay 0 faiz ve 1 yıl sonra ödeme avantajı sunuluyor...

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı!

Çankaya Kumru Ankara ödeme planı haberimizde yer alıyor. Ankara Çankaya'da hayata geçirilen proje 33 katlı tek blok halinde yükseliyor.

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı!

Mahall  Ankara'da 1 yıl sonra ödeme avantajı sağlanıyor.  246 rezidans,140 ofis, 86 yatay ofis ve 41 ticari üniteden meydana gelen proje Ankara Çankaya'da yükseliyor. 

Merkez Ankara ödeme kampanyası!

Merkez Ankara ödeme kampanyası 31 Ekim tarihine kadar devam edecek.  Ankara Yenimahalle'de yer alan projede satış süreci devam ediyor.

Merkez Ankara ödeme koşulları!

Merkez Ankara ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığında yükselen proje 17 bloktan oluşuyor.

Merkez Ankara ödeme planı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı'nın üzerinde hayata geçirilen Merkez Ankara'da lansman öncesi kampanya ile daire sahibi olunabiliyor. İşte, Merkez Ankara ödeme planı...

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018!

Merkez Ankara ödeme bilgisi 2018 detayları haberimizde yer alıyor. Karma konseptte inşa edilecek proje Millet Bahçesine komşu konumda bulunuyor. 

Kumru Ankara ödeme planı 2018!

Kumru Ankara ödeme planı 2018 detayları habeirmizde yer alıyor. Ankara Çankaya'ya bağlı Yıldızevler'de hayata geçirilen projede 162 daire ve açık çarşı alanı bulunuyor. 

Ankara Mebuskent ödeme planı Haberi

Ankara Mebuskent ödeme planı

Yaz mevsimine denk gelen Ramazan ayında, proje üreticilerinin başlattığı kampanyaların da etkisiyle konut piyasasında kayda değer bir canlanma yaşanıyor.  Başkentin prestijli projelerinden Mebuskent’i hayata geçiren Aymor Grup Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan, Ramazan’da beklemedikleri bir ilgi ile karşılaştıklarını belirterek, projeyi görmek ve ev almak amacıyla Mebuskent’i ziyaret eden potansiyel alıcıların sayısında ciddi bir artış yaşandığını bildirdi. Ramazan ayındaki ziyaretçi artışının kendilerini de şaşırttığını ifade eden Ayhan, vatandaşların ilgisine karşılık vermek için seferber olduklarını, satışlarda da kayda değer bir hareketlilik yaşandığını söyledi. Ayhan, “Mebuskent’e yoğun bir talep var. Ramazan ayı olmasına rağmen insanlar akın akın geliyor. Ziyaretçi sayımız kat kat arttı. Hepsine yetişmeye çalışıyoruz. Satışlarımızda ciddi hareketlenme var. Ramazan bereketi yaşıyoruz” diye konuştu. 


Aylık yüzde 0,99 faiz ve 120 ay vade…

Artan...