28 / 04 / 2024

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları!

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları!

Firma: Pasifik İnşaat

Proje: Merkez Ankara

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Merkez Ankara projesi 10 blok halinde yükseliyor.



Merkez  Ankara  projesinin lansmanı bugün gerçekleştirildi. 10 blok halinde inşa edilen  Merkez Ankara  projesinde toplam 1.425 adet konut bulunuyor.

Satışların başladığı Merkez Ankara Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve  Pasifik İnşaat  imzası ile hayata geçiriliyor.

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. 1.700 dönüm büyüklüğe sahip AKM Millet Bahçesi’ne komşu konumda bulunan Merkez Ankara'da konut, ofis, alışveriş alanları ve otel mevcut.

Konumuyla dikkat çeken Merkez Ankara'da metrekare birim fiyatları 5 bin 500 TL olarak belirlendi. Projede konut fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Merkez Ankara projesinde 2+1'den, 6+1'e kadar farklı daire tiplerinin bulunduğu 824 adet aile konutu ile 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşan 601 adet şehir süitleri bulunuyor.

500 metre uzunluğa sahip alışveriş caddesinin yer aldığı Merkez Ankara projesi
A-B ve C olmak üzere 3 etapta inşa edilecek. Projedeki konutların ilk etap teslimleri 2021 yılı sonunda yapılacak.

Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları!
Merkez Ankara detaylı ödeme koşulları kapsamında projede yer alan 1 milyon TL'ye kadar yüzde 0,99 faiz imkanından yararlanabiliyor. Tutarın yüzde 80'lik kısmı için banka kredisi kullanılıyor, kalan yüzde 20'lik kısmın yüzde 5'lik bölümü peşin olarak ödeniyor, kalan yüzde 15'lik kısım da 1 sene sonra ödeniyor.


Merkez Ankara iletişim:
Web: http://merkezankara.com.tr/
Telefon: 444 05 06

 


projeye sor



Geri Dön