30 / 04 / 2024

Merkez Ankara ödeme koşulları!

Merkez Ankara ödeme koşulları!

Firma: Pasifik-Çiftay

Proje: Merkez Ankara

Merkez Ankara ödeme koşulları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığında yükselen proje 17 bloktan oluşuyor.



Arsa alanı 124 bin metrekare olan  Merkez Ankara  projesi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesini taşıyor.

Eski EGO Garajı’nın yerinde hayata geçirilen Merkez  Ankara  projesi 17 bloktan meydana geliyor. Projede konut, ofis, alışveriş merkezi ve otel fonksiyonları bulunuyor.  

1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine yer verilen Merkez Ankara projesinde yüzde 10 peşinat ve yüzde 0,98 faiz oranı ile bankasız-kefilsiz 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Projede fiyatlar 1+1'lerde 400 bin TL'den başlıyor.

Toplamda 2.020 konut ve 1.320 ticari üniteden oluşan Merkez Ankara'da açık-kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, AVM, okul, yürüyüş alanları, sauna, türk hamamı, fitness tesisleri, 7/24 güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası,  futbol sahası, cafe, restoran, çocuk parkı, yeşil alan,  kapalı otopark, açık otopark, voleybol sahası, tenis kortu bulunuyor. 

Pasifik İnşaat ve Çiftay İnşaat ortaklığı imzasını taşıyan proje Ankara'nın Yenimahalle ilçe sınırları arasında yer alıyor.

 

Merkez Ankara ödeme koşulları!

 

Merkez Ankara adres: Hipodrom Cad. No: 9/22 Yenimahalle/Ankara


Merkez Ankara iletişim:
Tel: . 444 05 06
Web:  http://www.merkezankara.com.tr/
 


projeye sor



Geri Dön