28 / 04 / 2024

Ankara Mebuskent satış

Ankara Mebuskent satış

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent projesi, Ankaralı konut alıcısının büyük ilgisiyle karşılaştı. Satışa çıkalı daha bir yılı doldurmayan projenin şu an üçte biri satıldı.

Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde başkent Ankara'da da 67 konut projesinin satışı devam ediyor.  İşte Ankara'da satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire!

Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara Çukurambar satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Ankara Mebuskent’te konut fiyatları ikiye katlandı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi sonuçlarına göre Ankara Mebuskent’te daire fiyatları ikiye katlandı. Aymor Grup’un Yönetim Kurulu Üyesi Kürşat Ayhan konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Aymor Ankara Mebuskent taksitleri!

Aymor İnşaat tarafından inşa edilen Ankara Mebuskent projesinde 332 villa ve 10 blokta 652 daire yer alıyor. Peki Aymor Ankara Mebuskent taksitleri ne kadar?

Ankara Mebuskent satılık daire!

Ankara Mebuskent satılık daireler Aymor İnşaat tarafından inşa edildi. Projede “2016 bitmeden evinizi alın” sloganıyla kampanya başladı.

Kuzu Effect Ankara Oran satılık daire!

Kuzu Effect Ankara Oran satılık daire fiyatları 750 bin liradan başlayarak değişiyor. Kuzu Effect Ankara projesinde teslimler Eylül 2017 yılında yapılıyor...

Kumru Ankara Evleri satılık daire!

Kumru Ankara Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor. Kumru Ankara Evleri projesinde 164 daire ve açık çarşı yer alıyor...

Kumru Ankara Evleri satış ofisi!

Kumru Ankara Evleri satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup projesi Kumru Ankara Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Marina Ankara Sinpaş satış ofisi telefon!

2 bin adet dairenin yer aldığı proje toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılıyor. Marina Ankara Sinpaş satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Çankaya Marina Ankara Residence satış fiyatları!

Toplam 120 bin 533 metrekare arsa üzerine yayılan projede yüzde 5 lansman indirimi sağlanıyor. Çankaya Marina Ankara Residence satış fiyatları 321 bin 700 TL'den başlıyor.

Kumru Ankara Residence satılık!

Toplam 159 adet daireden meydana gelen proje daire teslimleri Haziran 2017'de yapılması planlanıyor. Kumru Ankara Residence satılık daire tipleri 1+1 'den 6+1'e kadar değişiyor.

Marina Ankara Evleri satış fiyatları!

Marina Ankara Evleri satış fiyatları daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Teslim tarihi Nisan 2018 olarak belirlenen projede 48 ay 0 faiz imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

Ankara Mebuskent satış Haberi

Ankara Mebuskent satış

Başkent'in yeni cazibe merkezlerinden Batıkent Karacakaya'da inşa edilen Mebuskent projesi, Ankaralı konut alıcısının büyük ilgisiyle karşılaştı. Satışa çıkalı daha bir yılı doldurmayan projenin şu an üçte biri satıldı. Şehrin içinde yeni bir şehir kurmayı hedefleyen projenin, doğayla iç içe konfor ve huzuru bir arada sunduğunu kaydeden Mebuskent Satış ve Pazarlama Koordinatörü Harun Acar, rahat yaşam isteyenlerin rotasını Mebuskent'e çevirdiğini ifade etti. Proje inşaatına Mayıs 2013'te başladıklarını ancak belirli bir seviyeye gelmeden satışa çıkmayı doğru bulmadıklarını bildiren Acar, "Bizim için güven her şeyden önce geliyor" dedi. 


Acar, projede her bütçeye uygun konut seçeneği bulunmasının da Ankaralı konut alıcısını cezbettiğini ifade ederek, "Projemiz bir yıldan daha az bir süredir satışta olmasına karşın, şu ana kadar 602 daire ve 332 villanın üçte birinin...