17 / 05 / 2024

ankara merkezli makro merkez

ankara merkezli makro merkez

Perakende sektörünün önde gelen yerli zincirlerinden Ankara merkezli Makro Market, Uyum Gıda’nın hisselerinin yüzde 47.32’sini yaklaşık 81.7 milyon TL'ye satın aldı...

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Hulusi Belgü tutuklandı!

Ankara merkezli 29 ilde gerçekleştirilen ’Demir Yumruk’ operasyonunda gözaltına alınan,  Fenerbahçe camiasının en tanınmış isimlerinden ve başkan adaylarından Hulusi Belgü tutuklandı.

Realtyplus Ankara’da yerini aldı!

Gayrimenkul piyasasında hareketlilik devam ediyor. İspanya merkezli yeni nesil emlak pazarlama zinciri Realtyplus, Dünya'nın bir çok ülkesinde faaliyetlerine devam ediyor. Şimdi de Ante Gayrimenkul ile Ankara’da yerini aldı.

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'daki iki araziyi 1.7 milyar TL'ye sattı!

Eyüpsultan Belediyesi, Kemerburgaz'da yer alan iki ayrı parseli için bugün ihale gerçekleştirdi. Edinilen bilgiye, göre ihaleye 5 firma tarafından teklif verildi. Ankara merkezli Pasifik GYO'nun iki arsayı toplam 1 milyar 774 milyon TL'ye aldığı belirtildi.

Çiftay Holding İzmir'de konut ve rezidans inşa edecek!

Ankara merkezli Çiftay Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Aydın, İzmir'de inşaat projesi için yatırım yapacaklarının müjdesini verdi. Aydın yeni projelerle konut ve rezidans inşa edileceğini dile getirdi. 

Votorantim Cimentos, Polat Beton'un tesislerini devralıyor!

Votorantim Cimentos, Ankara merkezli Polat Beton'un Ankara Sincan, Kayaş, ve Gölbaşı hazır beton tesislerini kiralama yoluyla devralıyor.

Uzmanlardan Ankara depremi açıklamaları!

Dün akşam 22:53'te Ankara Kalecik ilçesi merkezli bir deprem meydana geldi. Deprem uzmanları, Ankara depremine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Halk GYO Kızılay binası yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Ankara merkezli "Kızılay Binası"na ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınlandı. 

Türk inşaat şirketinden Pakistan’a 755 milyon dolarlık proje!

Ankara merkezli inşaat ve mühendislik şirketi Dolsar, Pakistan'ın Khyber Pakhtunkhwa Eyaleti’nde 755 milyon dolarlık proje üstlenecek.

Murat Kurum: Türkiye'de 22 ekolojik koridor kurulacak!

Türkiye'de Ankara merkezli ve başkentin kuzeyi ile güneyini, batısı ile doğusunu bağlayan 4 ana hat üzerinde 22 ekolojik koridorla, ana hatların birbirine bağlanacağını açıkladı...

Halk GYO Ankara Yenişehir binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan İzmir merkezli "Ankara Yenişehir Binası"nın 2019 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 1 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 1" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

Halk GYO Bahçelievler 2 binası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara merkezli "Bahçelievler 2" binası 2019 yılsonu değerleme raporunu yayınladı...

ankara merkezli makro merkez Haberi

ankara merkezli makro merkez

Makro Market ve Uyum Gıda gerçekleşen ortaklıkla önce Türkiye perakende sektöründe güçlü bir yerli girişim olmayı, bunun yanı sıra Türkiye dışına da çıkıp, bölgesel perakende markası olmayı hedefliyor. İngiliz Tesco ile görüşen ancak anlaşamayan İstanbul merkezli Uyum Gıda’nın halen İstanbul, Tekirdağ ve Kocaeli’nde 55 mağazası...