19 / 05 / 2024

ankara mezarlıkları

ankara mezarlıkları

Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede bulunan toplam 4 bin 122 mezarlıkla, İstanbul, Ankara ve de İzmir gibi illeri geride bırakarak önemli bir hizmeti yerine getiriyor.

Dedelerinizin ve ninelerinizin mezarlarına sahip çıkın! İBB başkasına satabilir!

Ekonomist ve eski bankacı Nejat Özonay, İBB Mezarlıklar Müdürlüğünün tapusu alınmamış mezarların satıldığı iddiasını gündeme getirdi. İşte Özonay'ın X sosyal medya hesabında yer verdiği o paylaşım...

Ankara Balık Hal fiyatları yayımlandı mı? Ankara Hal'inde balıklar ne kadar? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin pelajik balık, diğer deniz ürünleri, dip balık ve iç su balık çeşitlerinin 19 Ekim 2022 balık fiyatları bugün güncellenmedi. Peki, Ankara Balık Hali'nde hangi balıklar ne kadar fiyata satışa çıkarıldı? İşte 19 Ekim 2022 fiyat listesi...

İzmirli depremzedelerden kredi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de yaşanan depremin ardından konutları yıkılan ve bir türlü sorunlarına çözüm bulamayan depremzedeler mezarlıklar müdürlüğüne gitti ve tepkilerini dile getirdi. 

İstanbul'un toplanma alanları yeniden gündemde! AVM ve mezarlıklarda toplanılacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı, 39 ilçede “Toplanma ve Geçici Barınma Alanı” belirleyerek kısa süre önce kamuoyu ile paylaşmıştı. Toplanma ve barınma alanları yerine belirlenen yeni alanlar içinde AVM’ler ve mezarlıklar var...

Silivri'de yeni mezarlıklar için kamulaştırma yapılmalı!

İBB Ekim ayı meclisinde konuşma yapan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Silivri’de yaşanan mezarlık sorununu gündeme getirdi.

Ankara'da 7 gayrimenkul dolandırıcısı gözaltına alındı!

Ankara'da eksik bedel ödeyip tapusunu aldıkları villaları birden fazla kişiye satan 7 suç örgütü üyesi tutuklandı.

Ankara’daki Roma Tiyatrosu restore ediliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Projesi hayata geçiriliyor. Projenin 2021’de tamamlanması planlanıyor. Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanı Bekir Ödemiş ise proje hakkında açıklamalarda bulundu.

İstanbul’un toplanma alanı mezarlık ve AVM'ler mi?

İBB 'Toplanma ve Geçici Barınma Alanları'nı açıkladı. Listede AVM'ler ve mezarlıklar da var. İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Dr. Tayfun Kahraman, "Kentin merkezinde mezarlıktan başka boş alan kalmadı" dedi...

Ankara'da mezar fiyatlarına indirim!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, mezarlık fiyatlarını yeniden belirledi.

İBB yer olmayan mezarlığa neden zam yaptı?

Geçen hafta içinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi mezar yeri ve cenaze hizmeti ücretlerine zam yaptı. Aynı zamanda Zincirlikuyu gibi yer olmayan mezarlıkların ücretlerine de zam yapılması dikkat çekti...

İstanbul'da en pahalı mezar yeri 30 bin lira!

İstanbul'da Zincirlikuyu, Ulus, Aşiyan ve Abide-i Hürriyet gibi mezarlıklarında boş mezar yeri 30 bin liraya satılıyor.

Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde TOKİ inşaatında çalışan işçiler, yaklaşık 2 yıldır alamadıkları ücretleri için yaptıkları eylemi sonlandırdı. Ankara'daki TOKİ işçileri kazandı..

Ankara'da TOKİ inşaatında eylem!

Ankara'da TOKİ inşaatında çalışan ve maaşlarını alamadıklarını iddia eden işçiler eylem yaptı. Meclis önünde basın açıklaması yapmak isteyen TOKİ işçilerinde 4 kişi gözaltına alındı. 

ankara mezarlıkları Haberi

ankara mezarlıkları

Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde çalışmalarını yürüten Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, Türkiye ortalamalarının çok üstünde bir mezarlık sayısıyla vatandaşlara hizmet veriyor. Başkan Enver Yılmaz, “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak, Türkiye’de en fazla mezar yerine sahip illerden biriyiz. 19 ilçede toplam 4 bin 122 mezarlıkla halkımıza hizmet veriyoruz” dedi.


“SADECE ALTINORDU İLÇESİNDE 408 MEZARLIK VAR”

Ordu’nun büyükşehir olması ile birlikte sorumluluk alanları da genişleyen Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin mezarlık hizmetleri konusunda Türkiye de en fazla mezarlık yerine sahip belediyeler arasında yer aldığı belirtildi. Ordu Büyükşehir Belediyesi, 19 ilçede bulunan toplam 4 bin 122 mezarlıkla, İstanbul, Ankara ve İzmir gibi illeri geride bırakarak önemli bir hizmeti yerine getiriyor.


En az sayıyla Gülyalı’da 50, en fazla sayıyla da Altınordu ilçesinde 408 mezar yeri ile vatandaşların...