06 / 07 / 2024

Ankara MİA projesi

Ankara MİA projesi

Ankara Merkezi İş Alanları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökşin MİA'nin bir binasının tamamlandığını ve diğer binaların da bu yıl başında başlamasını planladıklarını söyledi.

Tapu işlemleri vatandaşı çilenden çıkardı! ATEM Başkanı'ndan tapu dairelerindeki uzun işlemlere çözüm çağırısı!

Mesken, işyeri, arsa ve arazilerin alım satım işlemleri ilgili tapu müdürlüklerinde yapılıyorken tapu dairelerinde işlemlerin uzun sürmesinden vatandaşlar şikayetçi.  Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam çözüm çağrısında bulundu.

Ankara Sincan'a TOKİ'den 994 konutluk dev proje! Proje hazırlandı! Geri sayım başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kentsel dönüşüm kapsamında Ankara Sincan'a 994 adet konut, 8 Kapıcı dairesi, 12 adet dükkan, 1 adet İlkokul, 1 adet Ortaokul ve 1 adet de Cami inşaatı ve çevre düzenlenmesi yapılacak.

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi geliyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Kızılbük GYO Balıkesir devre mülk projesi için imzalar resmen atıldı. Söz konusu proje, Balıkesir Susurluk'ta inşa edilecek. İşte o son dakika gelişmesi...

TOKİ Gaziosmanpaşa projesi için geri sayım başladı! 431 konutluk yeni proje 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gaziosmanpaşa projesi 23 Kasım'da ihaleye çıkıyor. İstanbulluların merakla beklediği projede 431 konut yer alıyor. 

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut (ucuz konut) Projesi ile ilgili ayrıntıları duyurdu. Peki TOKİ Ankara sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Ankara ucuz konut projesi hangi ilçelerde yapılacak?

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı!

Kiler GYO Beşiktaş Abbasağa projesi için imzalar atıldı. Kiler GYO A.Ş. – Biskon Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı arasında Arsa Satış Karşılığı Gelir Paylaşım İşi Sözleşmesi imzalandı.

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı!

Ukrayna’da 10 milyar dolarlık Büyük İnşa Projesi başladı. Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Büyük İnşa projesi kapsamında 5 yıl içerisinde toplam 24 bin kilometre yol inşaatı aynı zamanda köprü ve raylı sistemlerin yapılacağını belirtti.

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Pakistan'da inşa edilen dev şehir için Türk firmalara yatırım çağrısı!

Pakistan'ın başkenti İslamabad'da inşası devam eden konut ve yaşam alanları projesi için görüşmeler yapmak amacıyla Türkiye'ye gelen yetkililer, Türk firmalarına yatırım çağrısında bulundu.

TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 fiyatları ne kadar? TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 ödeme planı nasıl? TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 başvuruları ne zaman? TOKİ Ankara Kuzeykent 2019 başvuru şartları neler? İşte Ankara Kuzeykent 2019 projesi 19 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 nerede?TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 fiyatları ne kadar?TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 başvuruları ne zaman bitecek? TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kurası ne zaman çekilecek? İşte TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 projesi 24 soruda tüm detaylarıyla...

Ankara Altıağaç 3. etap başvuruları 2019!

TOKİ Ankara Altıağaç 3. etap başvuruları ile ilgili tüm detaylar haberimizde yer alıyor. Proje kapsamında 388 adet konut bulunuyor.

Ankara MİA projesi Haberi

Ankara MİA projesi

Ankara Merkezi İş Alanları (MİA) Projesi'ni yürüten Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Anonim Şirketi'nin 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. 


MİA Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökşin, 2016 yılı faaliyetleriyle ilgili bilgi verdi. 


MİA'nin bir binasının bittiğini ve inşaatı biten binayı Kredi Yurtlar Kurumu'na kiraya verdiklerini söyleyen

Başkan Gökşin, "Kredi Yurtlar Kurumu, Haziran sonunda buraya taşınacak." dedi.


Gökşin sözlerini şu şekilde sürdü; "Diğer binaların da bu yıl başlamasını planlıyoruz. Yüzde 90 anlaşmalar yapıldı. Çok ufak tefek şeyler kaldı, Onları yaparsak, bu yıl en az 4-5 binaya başlayacağız. Zaten bu da yüzde 50 demektir. Toplam 12 ada var. 12 adanın 6'sı temizlendi. Bu yıl temel atacağız, müşterisi de hazır, MİA'da 500 civarında da konut ve işyerleri olacak. Şehrin göbeğinde çok kaliteli ticarethane...