04 / 10 / 2024

Ankara Milli Botanik Bahçesi imar durumu 2015

Ankara Milli Botanik Bahçesi imar durumu 2015

Ankara'da yer alan Türkiye Milli Botanik Bahçesi projesine ait 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları bugün askıya çıktı. Planlar 5 Şubat 2015 tarihinde askıdan inecek...

Milli Emlak’tan yeni fırsat! Ankara ve Bolu’da KDV’den muaf araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan araziler Ankara ve Bolu’da yer alıyor. İhale tarihleri 3 Ekim olarak açıklanan araziler KDV'den muaf olmasıyla da dikkat çekiyor.

Milli Emlak’tan Ankara ve bir ilde daha 42 bin TL’den başlayan fiyatlarla arsa ile arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Sivas’ta yer alan arsa ile arazileri KDV'den muaf olarak satışa çıkardı. İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yayımlanan o ihale ilanları...

Milli Emlak, Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi satıyor!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu’da yer alan arazileri satışa çıkardı. KDV’den muaf şekilde satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri 3 Ekim’de gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan hem Eylül hem de Ekim fırsatı! Ankara ve Isparta’da KDV’den muaf arazi satacak!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Isparta’da yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan Ankara ve Balıkesir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Balıkesir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri 17 Eylül ve 4 Ekim’de yapılacak.

Milli Emlak’tan hem Ankara hem de Eskişehir’de arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir’de yer alan arazileri satışa çıkardı. Arazilerin satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek.

Milli Emlak’tan peş peşe Eylül ve Ekim fırsatı! Ankara ve bir ilde daha KDV’den muaf arsa ile araziler satışa çıktı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çankırı’da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Milli Emlak tarafından paylaşılan detaylara göre satış ihaleleri 8 Ekim ve 10 Eylül’de gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arsa ile araziler! 31 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Konya ve Ankara’da yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satış ihaleleri Eylül ve Ekim aylarında gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha indirimli arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Ankara'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Hem indirimli hem de KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihalesi 25 Temmuz ve 30 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak'tan Ankara, Bolu ve Denizli'de satılık arsa ile araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Bolu ve Denizli'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsa ve arazilerin fiyatları 142 bin TL'den başlıyor.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Ankara Milli Botanik Bahçesi imar durumu 2015 Haberi

Ankara Milli Botanik Bahçesi imar durumu 2015


Türkiye Milli Botanik Bahçesi Projesi’ne ait 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları bakanlık tarafından 10 Mart 2014 tarihinde onaylanmıştı. 3194 sayılı İmar Kanununun 18. Maddesi hükümlerince hazırlanan söz konusu imar uygulaması 644 sayılı Kanun Hükmünde Kararname hükümleri uyarınca 10 Temmuz 2014 tarih ve 11203 sayılı Bakanlık makamı Olur’u ile onaylandı.


Bugün askıya çıkarılan Türkiye Milli Botanik Bahçesi Projesi 1/5000 ölçekli Nazım ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları 5 Şubat 2015 tarihinde askıdan inecek.




Gülcihan...