06 / 05 / 2024

ankara mipimde görücüye mi çıkacak

ankara mipimde görücüye mi çıkacak

Evren Barutçu, Ankara’nın dünyanın en büyük ve saygın gayrimenkul fuarlarından birisi olarak kabul edilen MIPIM’de 140 m2’lik bir stant ile görücüye çıkmasının Ankara gayrimenkul piyasasını ciddi anlamda hareketlendirdiğini belirtti.

Yerli otomobil Togg Ankara'da ilk kez görücüye çıktı!

Türkiye'nin yerli ve milli otomobili olan Togg, Ankara ATO Congresium'da düzenlenen Ekonomi ve İklim değişikliği Zirvesi'nde ilk kez görücüye çıktı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Detaylar haberimizde...

MiaVita Beytepe görücüye çıktı!

Ankara Beytepe’de hayata geçirilen MiaVita Beytepe Projesi görücüye çıktı. Projede 1+1, 1+1 loft, 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri görücüye çıkıyor!

Kuzu Grup’un Ankara’da inşaatına devam ettiği Kuzu Effect ve Kuzu Kumru projeleri 18 Kasım 2015 günü görücüye çıkıyor.

Queen Park görücüye çıktı!

Başkent Ankara’da kendi isimleriyle anılan “ Urankent ” semtinde hayata geçirdiği konut projeleriyle dikkati çeken Uransan, yeni projesi Queen Park’ı görücüye çıkardı. Projede daireler 2016 Haziran'da teslim edilecek.

Ege Koop Başkent Evleri görücüye çıktı!

Ege-Koop'un yapacağı Başkent Evleri Projesi, Ankara merkezli Ege Platformu'nun 11-14 Aralık tarihleri arasında düzenlediği 7. Ege İlleri Tanıtım Fuarı'nda görücüye çıktı..

Sinpaş GYO 2 projesini görücüye çıkardı.

Sektörde 40. yılını kutlayan Sinpaş GYO 40 yılda 2 milyar TL'lik 4 bin konut sattı. Halkalı'da Karşıyaka Rezidans, Ankara'da ise İncek Green olmak üzere 2 projesini görücüye çıkardı.

Renovia İstanbul Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıktı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi...

VARTAŞ, Emlak 2014 fuarında Renovia İstanbul’u görücüye çıkardı!

‘Kentsel Dönüşüm’ün öncü firmalarından VARTAŞ, Alman ortağı Stern ile yürüttüğü Renovia İstanbul projesini Emlak 2014 Fuarı’nda görücüye çıkardı. Ömer Faruk Barata “5 yıl içinde sektörün 10 büyük firması arasına girmeyi hedefliyoruz” dedi.

Espark ve Esbahçe, 8 Eylül'de görücüye çıkıyor! 250 bin TL'ye 3+1!

Esenyurt'ta inşa edilecek olan Espark ve Esbahçe projesi, 8 Eylül tarihinde görücüye çıkıyor. Projelerde yer alan daireler 3 oda 1 salondan meydana geliyor. Fiyatlar 250 bin TL'den başlıyor...

Gayrimenkul sektörünün en kapsamlı yazılım programı S2 görücüye çıktı!

Hasan Bursalıoğlu ve Burak Yangın, gayrimenkul sektörünün büyüyen ihtiyaçları için geliştirdikleri yeni gayrimenkul proje satış otomasyon ve CRM uygulaması S2 (Smart Sales) programını görücüye çıkarttılar...

İzmir'de faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı!

İzmir’in simgelerinden biri haline gelen faytonlar, yeni güzergahında görücüye çıktı. 1. Kordon’un ardından tarihi akslar ve Kültürpark’ı içinde de nal sesleri yankılanmaya başladı. Önce kordon sefası sonra tarihi tur yapılıyor.

Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.

ankara mipimde görücüye mi çıkacak Haberi

ankara mipimde görücüye mi çıkacak

Demografik yapı olarak incelendiğinde Ankara’daki nüfusun Ülkenin en nitelikli nüfusu olduğunun altını çizen Barutçu  “Ankara, kişi başına düşen gelir rakamları, nüfusunun yoğunluğu, niteliği ve özellikle de kamu sektörünün alım gücünden dolayı önemli bir gayrimenkul piyasasıdır. Şehirde yaklaşık 220.000 üniversite öğrencisi ve 400.000’e yakın memur yaşamakta dolayısı ile eğitim-gelir-kültür seviyesi son derece yüksek. Bununla beraber ülkenin başkenti olması sebebiyle çoğunlukla kamu sektörüyle yakından ilişkileri olan enerji, sağlık, inşaat, savunma ve bilişim gibi lokomotif sektörlerin ülke ekonomisinde ciddi payı olduğu bir ekonomiye de sahip.” dedi.

Konut anlamında olmasa bile Ticari gayrimenkul açısından Ankara’nın önemli fırsatları barındıran ve kazançlı bir piyasa olduğunu belirten Barutçu özellikle son yıllarda gerek A sınıfı ofis piyasasında gerekse perakende gayrimenkul piyasasında getiri anlamında dünya çapındaki projelerle rahatlıkla yarışabilecek...