29 / 04 / 2024

Ankara mobilya sarayı inşaatı

Ankara mobilya sarayı inşaatı

Yapımına iki yıl önce başlanan Siteler Mobilya Sarayı’nda sona gelindi. 14 bin metrekarelik bina, mobilya esnafının rekabet gücünü daha da artıracak.

Ankara Siteler'de yapılan Mobilya Sarayı Ekim'de hizmete açılacak!

Siteler'de imalatçılar için yapılmaya başlanan Mobilya Sarayı'nın ekim ayında hizmete açılacak olması mobilyacıları heyecanlandırdı.

Dünyanın en büyük adalet sarayı geliyor! Ankara Adliyesi 40 ay içinde tamamlanacak!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Ankara'ya yapılacak yeni adliye binasının inşaat çalışmalarının başladığını belirterek, 40 ay içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Safir Saray Konutları, özel tasarımıyla hayranlık uyandıran Ankara'nın yeni büyük projelerinden biri olarak  YD İnşaat ve Filiz İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Safir Saray Konutları lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. İşte Safir Saray Konutları fiyat listesi...

Belediyeden büyük fırsat: Başkent Ankara'da 21 arsa ve dükkan satacak, 1 büfeyi de kiraya verecek!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar, Saray ve Sirkeli'de yer alan arsa ve dükkanları satışa çıkardı. Pursaklar Belediyesi Saray Mahallesi'nde yer alan 1 adet büfeyi ise kiraya verecek.

Ankara Pursaklar'da satılık 5 arsa! Arsa alacaklar dikkat!

Ankara ili Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar ve Saray mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. İşte fiyatlar ve tüm merak edilenler...

Ankara'da arsa sahibi olmak isteyenlere müjde! 276 bin TL'den başlayan fiyatlarla 10 arsa satılıyor!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ve Saray ilçelerinde yer alan 10 arsayı satıyor. İşte Ankara'da satışa sunulan o arsalarla ilgili tüm detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 215 yeni dükkan geliyor! Saray Toplu İşyeri Sitesi 1. Etap 1. Bölge için düğmeye basıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara Sanayi Sitesi projesinin ihale tarihini açıkladı. Peki Ankara Sanayi Sitesi projesi hangi ilçede inşa edilecek? İşte detaylar...

Mobilya fiyatları fırladı! İşte nedeni...

Artan mobilya fiyatlarının ardından açıklama yapan Ankara Mobilyacılar Odası Başkanı Hüseyin Tarlacı, fiyat artışlarının gerekçesinin kereste ile ilgili olduğunu söyledi.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Kelebek Mobilya’dan Ankara’da 2 yeni mağaza açtı!

Yeni mağaza yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kelebek Mobilya, başkent Ankara'da 2 yeni mağaza açtı.

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Yazlık ve kışlık sarayların maliyetleri ne kadar olacak?

2021 Yatırım Programı’na göre bu yıl Cumhurbaşkanlığı’nın yazlık-kışlık iki yeni sarayına, Ankara’daki sarayın bakımına ve yeni taşıtlara toplam 448 milyon 688 TL harcama yapılacak. Ek iş çıkmazsa Marmaris’teki yazlık saray 640.5 milyon, Bitlis Ahlat’taki kışlık saray 99 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara mobilya sarayı inşaatı Haberi

Ankara mobilya sarayı inşaatı

Ankara Mobilyacılar ve Lakeciler Odası'nın (ANKMOB) girişimleri neticesinde 2013 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından Siteler mobilyacı esnafına teşhir yeri olması amacıyla başlanan 14 bin metrekarelik Mobilya Sarayı açılış için gün sayıyor. İnşaatta incelemelerde bulunan ANKMOB Başkanı Hüseyin Taklacı, "Bugün, Mobilya Sarayı'nın son halini inceleme fırsatı bulduk, çalışmaların hızla ilerlediğini gördük. Dilerim ki esnafımız memnun kalır ve burası mobilya almak isteyen vatandaşların uğrak yeri olur" şeklinde konuştu.


"YÜKSEK ARACI BEDELİ YOK"

Mobilya Sarayı'nın, Siteler esnafının rekabet gücünü artıracağını ve pazarlama faaliyetlerine yön vereceğini belirten Taklacı, "Ankaralı vatandaşlarımızın da mobilya alışverişlerini tek bir yerden yapabilmek için uzun zamandır beklediği bir yapı olma özelliği taşıyor. Yenilikçi tasarımların ve kaliteli mobilyaların bir araya gelerek satışa sunulacağı Mobilya Sarayı'nda, vatandaşlar da yüksek aracı bedelleri olmadan mobilya satın...