11 / 05 / 2024

ankara muhammed ali esertepe parkı

ankara muhammed ali esertepe parkı

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi.

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bellek İnşaat Ve Proje Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Bellek, Muhammed Ali Bellek ve Rabia Nur Bellek ortaklığında kuruldu.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Yönetmelik sıfır araçta etkili oldu! Artık bayiler kayıt dışı ödeme almıyor!

Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bayi tarafında artık sıkıntıların ortadan kalktığı görülüyor. Ancak ilan sitelerinde sıfır araçlar için kapora dolandırıcılıkları ortaya çıkmaya başladı. Vatandaşımız dikkat etsin” dedi.

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Elçi tarafından kuruldu.

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rakan Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 3 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Aldhaifi tarafından kuruldu.

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Lacivert Yapı Denetim Limited Şirketi Kartal'da Muhammed Ali Tohumcu tarafından kuruldu.

Atatürk Orman Çiftliği arazisindeki imar planı değişikliği TBMM'de!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi tarafından Ankara Etimesgut'taki Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisinde uygulanan imar planı değişikliğini meclis gündemine verdiği önergeyle taşıdı. Peki önergede hangi soruları sordu? İşte ayrıntılar...

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ayra Mimarlık Enerji Yapı Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Öztürk tarafından kuruldu.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Mg Grup Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 2 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Gültekin tarafından kuruldu.

Zengi Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Zengi Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Hacıoğlu kuruldu.

Ankara-İzmir Hızlı Tren projesinde son durum ne?

Temeli 2013'te atılan Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren projesinin yüzde 43'ünün bitirildiği duyuruldu. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. TCDD Genel Müdürü Ali İhsan Uygun da "Altyapı yapım çalışmalarında yüzde 43.44 fiziksel ilerleme sağlanmıştır" dedi.

ankara muhammed ali esertepe parkı Haberi

ankara muhammed ali esertepe parkı

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin bugün yapılan toplantısında, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından törenle hizmete açılan Esertepe Parkı'nın adı, "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olarak değiştirildi. 


Geçtiğimiz günlerde vefat eden Dünyanın gelmiş geçmiş en büyük boksörlerinden olan Muhammed Ali'nin adı artık Keçiören Esertepe'deki dev parkta yaşayacak. 

Bugün yapılan Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin olağan toplantısında, AK Parti grubunun önerisi üzerine, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açılışı yapılan Esertepe'deki 180 dönüm alan üzerine kurulu Esertepe Parkı'nın adının "Muhammed Ali Esertepe Parkı" olması meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edildi.


-MUHAMMED ALİ ESERTEPE PARKI-


Muhammed Ali Esertepe Parkı, Etlik ile Esertepe mahalleleri arasında yer alıyor. 180 bin metrekarelik bir alanı kaplayan dev park içerisinde, vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri için birbirinden farklı aktivite alanları bulunurken, 4...