20 / 05 / 2024

ankara muhtarlar toplantısı

ankara muhtarlar toplantısı

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Pursaklar ilçesine kurduğu Bölge Başkanlığı'nda muhtarlar, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan ile bir araya geldi.

Ütopya Turizm İnşaat'ın 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 16 Aralık'ta!

Ütopya Turizm İnşaat'ın gündem maddelerini görüşmek üzere 16 Aralık 2020 Çarşamba Günü Saat 11.00'da 2019 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısının, Çankaya Mah. Çankaya Cad. No: 28 /5 Çankaya / ANKARA adresinde bulunan Şirketimiz merkezinde yapılmasına karar verildi. 

Atakule GYO'nun olağan genel kurul toplantısı 31 Mart'ta! 

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 1 Ocak 2019-31 Aralık 2019 tarihli mali dönem için olağan genel kurul toplantısının 31 Mart 2020 tarihinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Arjantin Caddesi'nde Ankara'da saat 14:00'te yapılmasına karar verildi..

TÜGEM'in Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği basın toplantısı yarın!

TÜGEM’in Ankara Lansmanı ve Gayrimenkul Sektörünü bilgilendirmek amacıyla "Güncel Taşınmaz Ticareti Yönetmeliği ve MYK süreci" hakkındaki basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek...

Ankara Şereflikoçhisar OSB için değerlendirme toplantısı yapıldı!

Ankara’nın Şereflikoçhisar ilçesinde Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, OSB faaliyetleri ve bundan sonraki süreçte yapılacak çalışmalar konuşuldu. 

OSBÜK Ankara'da imar toplantısı gerçekleştirildi!

Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK), Organize Sanayi Bölgelerine (OSB) yönelik imar barışı ile ilgili bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. 

Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de!

Türkiye’nin lider ve güvenilir şirketlerinden Atakule GYO; Ankara’nın en önemli simgelerinden Atakule'yi yeniden inşa etti. Atakule GYO basın toplantısı 9 Ekim'de yapılacak. 

Hekimhan'da imar barışı toplantısı yapıldı!

Hekimhan'daki mahalle muhtarlarına yönelik imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı. 

Kırşehir'de imar barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Kırşehir'de muhtarlara yönelik "İmar Barışı" bilgilendirme toplantısı yapıldı. Valilikten yapılan açıklamaya göre, Neşet Ertaş Kültür Merkezi'ndeki bilgilendirme toplantısına merkez, Boztepe ve Mucur ilçelerindeki muhtarlar katılım gösterdi. 

KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı yapıldı!

Gelir İdaresi Başkanlığı, Ankara OECD Eğitim Merkezi'nde iki günlük KDV İadelerini Değerlendirme Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Cubes Ankara basın toplantısı 24 Nisan'da!

Nuhoğlu İnşaat, Dalgıç GY işbirliğiyle Ankara’nın en iddialı karma projesi “Cubes Ankara” basın toplantısı 24 Nisan'da yapılacak.

Sivas Muhtarlar Toplantısı'nda yatırım konuşuldu!

Sivas Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından muhtarlar toplantısı gerçekleşti. Toplantıda bölgedeki yatırım planları anlatıldı.

Ankara Alçıtaş Ocağı Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart'ta!

Ankara İli, Bala İlçesi'nde yapılması planlanan Alçıtaş Ocağı Kapasite Artırımı ve İlave Kırma-Eleme Tesisi'nin ÇED toplantısı 31 Mart saat 10:00'da gerçekleşecek.

Ankara Kalker Ocağı Projesi'nin ÇED toplantısı 17 Mart'ta!

Ankara Mamak'ta yapılması planlanan Kalker Ocağı Kapasite artırımı projesinin ÇED toplantısı 16 Mart'ta gerçekleşecek.

ankara muhtarlar toplantısı Haberi

ankara muhtarlar toplantısı


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Pursaklar ilçesine kurduğu Bölge Başkanlığı'nda muhtarlar, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan ile bir araya geldi. 

Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin, ilçedeki sorunların daha hızlı çözüme kavuşturulması amacıyla, ilçedeki 21 mahalle muhtarıyla, her ay olağan toplantı yaptıklarını söyledi. Bu toplantılarda her ay Büyükşehir Belediyesi’nden daire başkanları ve genel müdürlerin konuk edileceğini bildiren Kesgin, geçen ay düzenlenen toplantıdan sonra yapılan çalışmaları da muhtarlara anlattı.

Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin, muhtarlara hitaben, “Bu ayki toplantıya, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanımız Ömer Bircan’ı davet ettik. Sizler de mahallenizdeki sorunları ve isteklerinizi daire kendisine iletirseniz, birlikte çözüm buluruz” dedi.


-MUHTARLARIN ORTAK İSTEĞİ PARK...

Taleplerini tek tek Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ömer Bircan’a ileten mahalle muhtarlarının ortak isteği, mahallelerine yapılmasını...