02 / 05 / 2024

ankara natavega kuleleri

ankara natavega kuleleri

Natavega Kuleleri 'nde teslimleri Haziran 2013'te gerçekleşecek, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut seçeneklerinin yer aldığı Natavega Kuleleri 'nde fiyatlar 203 bin liradan başlıyor

Natavega Konutları 'nda 1 milyon 45 bin dolara 6 oda 1 salon!

Natavega Konutları 'nda 365 konut bulunuyor, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tiplerinin bulunduğu proje Çankaya'ya 3 dakika mesafede bulunuyor

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin değerini açıkladı! İşte o rakam! 

İş GYO İstanbul İş Kuleleri ile Ankara İş Kule'nin 2023 Haziran itibarıyla pazar değeri açıklandı. İşte o rakamlar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Togo Kulelerini yıkma kararı aldı

Ankara'da Sinan Aygün'ün inşa ettiği Togo Kuleleri'nin yıkılmasına karar verildi. Mansur Yavaş ve Aygün arasında gerilime neden olan kulelerin yıkım süreci 17 Ocak 2018 tarihinde 17. İdare Mahkemesi'nin yürütmenin durdurulmasına ilişkin kararıyla başlamıştı.

Mansur Yavaş'tan TOGO Kuleleri açıklaması!

Bir televizyon programına konuk olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, TOGO Kuleleri yüzünden davalık olduğu Sinan Aygün'ün rüşvet iftirasıyla kendisini görevden aldırtmak istediğini dile getirdi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde Togo Kuleleri krizi!

TOGO Kuleleri'nin yıkımı konusunda mahkemenin aldığı karara uyan ABB Meclisi'nin kararı, Genel Merkez tarafından değiştirildi. Konuya tepki gösteren AKP Başkanvekili Mümin Altunışık, istifa etti... 

TOGO Kuleleri davasında kritik talep!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, suların durulmadığı TOGO Kuleleri ile ilgili iddialar konusunda açılan soruşturmada, CHP eski Milletvekili Sinan Aygün'ün HTS kayıtlarının istenmesi talebinde bulunacak.

TOGO Kuleleri'ni imara uygun hale getireceğiz!

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, eski CHP Milletvekili Sinan Aygün’ün rüşvet iddialarıyla gündemde yer alan TOGO Kuleleri hakkında sürecin bundan sonra nasıl işleyeceğini açıkladı.

Togo Kuleleri’yle ilgili yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor!

Başkent Ankara'da yer alan Togo Kuleleri’ne ilişkin yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor. Projeyle ilgili olarak ortaya atılan iddialar son günlerin en çok konuşulan konuları arasında...

Togo Kuleleri'nde FETÖ araştırmasını MHP mi istedi?

Ankara'da yer alan TOGO Kuleleri, Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde MHP grubu tarafından 13 Haziran 2019 tarihinde verilen, tüm siyasi partiler tarafından da desteklenen soru önergesiyle “Sıcak gündem” oldu.

Sinan Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde iddiaları yanıtladı!

Eski CHP Milletvekili, eski Ankara Ticaret Odası Başkanı ve mühürlenen Togo Kuleleri inşaatının müteahhidi Aygün, Togo Kuleleri satış ofisinde, inşaatın mühürlenmesi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş hakkında ortaya attığı iddialarla ilgili basın toplantısı düzenledi... 

Ankara NataVega AVM'ye hayvanat bahçesi geliyor!

Ankara NataVega AVM'nin eksi ikinci katına hayvanat bahçesi yapılacak. Avukat Sedat Vural, AVM’ye hayvanat bahçesinin UNESCO Hayvan Hakları Bildirgesi ile Hayvan Hakları Yasası’na aykırı olduğunu söyledi.

Ankara'daki saat kuleleri bakımdan geçiriliyor!

Büyükşehir Belediyesi'nin, başkent ile ilçelerindeki 52 farklı meydan ve kavşağa yerleştirdiği estetik görünümlü saat kuleleri bakımdan geçirilip temizlikleri yapılarak bahara hazırlandı.

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.

Ankara'da iş kuleleri yükseliyor!

Özel otoparkı, güvenliği, toplantı salonları, eğlence alanlarıyla 'iş kuleleri' şirketlerin tercihi oluyor. Son yıllarda Ankara'da da birbirinden iddialı 'iş kuleleri' yer almaya başladı. İşte bazıları...

ankara natavega kuleleri Haberi

ankara natavega kuleleri

Mamak Ankara'da 46 katlı 2 blok halinde yaşama geçirilen Natavega Kuleleri 'nde satışlar sürüyor. Natavega Kuleleri 'nde yer alan konutların Haziran 2013'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.


Ankara Natavega Kuleleri 'nde bulunan konut tipleri  1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. Mamak 'ta inşa edilen Natavega Kuleleri Çankaya'ya 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.



Natavega Kuleleri 'nde;

1+1'ler 203 bin liradan,

2+1'ler 286 bin liradan,

3+1'ler 325 bin liradan,

4+1'ler 418 bin liradan,

5+1'ler 1 milyon 616 bin dolardan,

6+1'ler 1 milyon 45 bin dolardan başlayan fiyatlarla konut alıcılarına sunuldu. Natavega Kuleleri kapsamındaki konutların Haziran 2013'te teslim edilmesi planlanıyor.


Sosyal donatı alanları arasında; fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, sauna ve çok amaçlı salon bulunan Natavega Kuleleri 'nden banka kredisi ile konut sahibi  olunabiliyor.


http://www.vegapark.com.tr

0312 390 55...