29 / 04 / 2024

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

İzmir Bayraklı Folkart Kuleleri'nde Türk Bayrağı'na yer verildi!

Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yeraldı.



Her hafta farklı renklerin kullanıldığı dış cephe aydınlatmasında Türk Bayrağı'nın renkleri kırmızı beyazın tercih edilmesi İzmirliler tarafından da beğeni topladı. Yetkililer, uygulamanın Ankara'daki hain terör saldırısına karşı birlik beraberliğe vurgu için yapıldığını belirtti. 



Sabah Egeli




Bu haber Yeni Asır Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Ankara Kızılay'daki terör saldırısının ardından Bayraklı'daki Folkart'ın ikiz kuleleri de, teröre tepki için kırmızı beyaza büründü. Folkart Kuleleri'nin zirvesindeki dijital ekranda gece boyunca, reklam yerine Türk Bayrağı görüntüsü yer aldı. Her hafta farklı renklerin kullanıldığı dış cephe aydınlatmasında Türk Bayrağı renkleri kırmızı beyazın tercih edilmesi İzmirliler tarafından da beğeni topladı. Yetkililer, uygulamanın Ankara'daki hain terör saldırısına karşı birlik beraberliğe vurgu için yapıldığını açıkladı.


Yeni Asır





Geri Dön