27 / 04 / 2024

Ankara Nep Office iletişim

Ankara Nep Office iletişim

Özül İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Nep Office projesinde toplam 70 adet home office bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje 16 kat olarak meydana geliyor.

Nep Office teslimleri ne zaman?

4 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Nep Office projesi Özül İnşaat imzası taşıyor. Peki, Nep Office teslimleri ne zaman?

Nep Office fiyat listesi!

Nep Office fiyat listesine göre projedeki ofisler metrekare birim bazında 6 bin 500'den başlıyor. 2 blok şeklinde yükselen proje Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Havelsan'm ve Aselsan'ın yakın konumunda yer alıyor.

Ankara Nep Office fiyatları 550 bin TL'den başlıyor!

Özül İnşaat tarafından hayata geçirilen Ankara Nep Office projesinde toplam 70 adet home office bulunuyor. 2 blok şeklinde yükselen proje 16 kat olarak meydana geliyor.

Nep Office projesinde balkonlu ofisler yer alıyor!

Ankara'nın kalbinde 5 yıldızlı konforu sağlayan Nep Office projesi, farklı konseptiyle dikkat çekiyor. 16 katlı iki bloktan oluşan Nep Office, sağladığı yüksek güvenlikle de birçok savunma sanayi firmasına ev sahipliği yapacak...

Nep Office projesi Ekim 2015'te tamamlanacak! 60 ay sıfır faiz!

Uzun dönemdir konut yatırmlarına hız veren inşaat sektörü şimdilerde yüzünü ofis projelerine çevirdi. Sektörün lider şirketleri A sınıfı ofis açığını gidermeye yönelik ofis yatırımlarını peş peşe hayata geçiriyor...

Ege Grup Yapı Ankara projesi Nisan ortasında satışta!

Ege Grup Yapı Ankara projesi Nisan ayının ortasında satışa çıkacak. Ankara-Eskişehir Yolu'na ve Bilkent Köprüsü'ne yakın konumda yükselen projede ofis, home-office ve rezidanslar yer alıyor.

Ankara Tepe Prime Residence'ta 275 bin TL'ye home ofis!

Haziran 2012'de tamamlanması planlanan Ankara Tepe Prime Residence'ta fiyatlar 275 bin TL'den başlıyor.  Tepe Prime projesindeki stüdyo daireler isteğe göre home-office olarak da kullanılabiliyor

TOKİ, Ankara Polatlı'da memura 535 konut satacak

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ankara Polatlı 2.etapta memur grubuna inşa ettiği toplam 584 adet konuttan kalan 535 adet konutu satışa çıkardı.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Beylikdüzü'nün çehresi Office Park ile değişecek

Beylikdüzü'nde 2011'de tamamlanacak rezidans, ofis ve otelden oluşacak İstanbul Office Park projesi bölgenin çehresini değiştirmeyi amaçlıyor

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

Ankara Nep Office iletişim Haberi

Ankara Nep Office iletişim

Ankara Nep Office projesinde ofisler 80 metrekareden 564 metrekareye kadar değişen alanlara sahip. 1 bloğu tamamen kiralanan projede dubleks ve tam kat ofis de yer alıyor. 


Ankara Nep Office projesinde lobi, teras kat,resepsiyon hizmeti, konferans salonu, fuaye, kafeterya alanları, toplantı odası bulunuyor. Proje Bilim Sanayii ve Teknoloji Bakanlığı'nın, Havelsan'm ve Aselsan'ın yakın konumda yer alıyor.


Ankara Nep Office projesinde ödeme planına göre yüzde 25 peşinatla banka kredisi kullanılıyor. Toplam 4 bin metrekarede 2 blok şeklinde yükselen proje Özül İnşaat imzasıyla hayata geçiyor.


Ankara Nep Office fiyatları 550 bin TL'den başlıyor. Ofis teslimlerinin Ekim 2015'te yapılacağı projede daireler metrekare birim bazında 6 bin 500'den başlıyor.


Tel: +90 312 385 4492

http://nepoffice.com/

Tülay...