02 / 05 / 2024

Ankara ofis açığı

Ankara ofis açığı

Moment Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar, Ankara'nın bürokrasisiyle olduğu kadar sanayi ve ticareti ile de konuşulduğunu söyledi. Uyar, “Başkent, iş dünyasında da artık adından daha fazla söz ettiriyor” dedi.

Ünlem Grup, yeni gayrimenkul markası Usreal ile 100’ün üzerinde ofis açmayı planlıyor!

20 seneyi aşkın zamandır sigorta sektöründe yer alan Ünlem Grup, oluşturduğu yeni gayrimenkul markası Usreal ile bir sene içinde 100’ün üzerinde ofis açmayı hedefliyor.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

İstanbul’da ofis açan Dubaili emlak şirketinden Türklere çağrı

Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) arasında son dönemlerde kurulan ilişki pek çok alanda olduğu gibi ticarete de olumlu yansıdı. Merkezi Dubai’de bulunan gayrimenkul şirketi Homebond Türkiye’de ofis açtığını duyurdu.

RE/MAX Türkiye Metaverse'te ofis açtı! 

Dünyanın gündemindeki yeni gerçeklik şeklinde dikkat çeken Metaverse, markaların da odağında. Çalışma hayatından eğlenceye, alışverişten sosyal etkinliklere pek çok gerçek hayat deneyiminin dijital benzerinin oluşturulduğu sanal evrende RE/MAX Türkiye de ofis açtı.

Enterprise Türkiye Şubat'ta 6 yeni ofis açtı! 

Şehir içi araç kiralama ofis Enterprise Türkiye 2021 Şubat ayı içerisinde İstanbul, Alanya, Muş ve Hatay'da toplam 6 yeni ofis açılışı gerçekleştirdi. 

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

9. Vega AVM Ankara'da açılacak! 

Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli alışveriş merkezi zincirini oluşturan Nata Holding, 9’uncu AVM’sini 26 Mart tarihinde Ankara'da açıyor.

RTÜK'ten uluslararası sosyal platformlara ofis açma çağrısı!

Dünyaca ünlü eğlence platformu Netflix'in Türkiye'de ofis açma kararı sonrasında; Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, Türkiye'de faaliyet gösteren diğer platformlara ofis açması yönünde çağrıda bulundu.

Netflix İstanbul'da ofis açacak!

Sosyal medya düzenlemesi ardından harekete geçen dizi izleme platformu Netflix, İstanbul'da ofis açma kararı aldı. 

RE/MAX 2021'de 50 yeni ofis açacak!

RE/MAX Türkiye, pandemi döneminde 112 ülke arasında en çok yeni ofis açan operasyon oldu. RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, "Mayıs ayından itibaren ofis açma talebinde bir patlama yaşandı. 2021 hedefimiz 50 yeni ofis açmak" açıklamasında bulundu. 

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020, Merkez Ankara fiyat listesi ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020!

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Merkez Ankara ofis fiyatları!

Emlak Konut GYO güvencesi ve Pasifik İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Merkez Ankara projesindeki ofisler satışa çıktı. İşte Merkez Ankara ofis etabı fiyatları...

Ankara ofis açığı Haberi

Ankara ofis açığı

Bürokrasinin merkezi ve kamu kurumlarının kalbi olan Ankara'nın, gelişen sanayisi, ticareti ve ekonomisi ile de adından daha fazla söz ettirmeye başladığını anlatan Moment Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Uyar “Bu durum kentteki nitelikli ofise olan talebi arttırıyor ve talebin artmasıyla, Ankara'da nitelikli ofis açığı meydana geliyor. Başkent'te inşa edilen ofis sayısı fazla olmasına rağmen ne yazık ki bütün ihtiyaçlara karşılık verebilecek nitelikli projelere az rastlanıyor” dedi.


Akıllı ofislere duyulan ihtiyaç artıyor


Ankara’daki ofis projelerinde Beştepe, Söğütözü, Çukurambar, Eskişehir Yolu ve Konya Yolu gibi lokasyonların ağırlıklı olarak ön plana çıktığını söyleyen Turgut Uyar şu ifadeleri kullandı: “Ankara’da hızla artan nüfus ile beraber akıllı ofislere duyulan ihtiyacın da arttığı görülüyor. Geçmişte Kızılay, Ulus ve Gaziosmanpaşa'da iş alanları yoğunlaşırken, son yıllarda bu durum farklılık...