03 / 05 / 2024

ankara ofis çalışma

ankara ofis çalışma

Yapılan araştırmalara göre, insanoğlu yaşamının yüzde 90’ını kapalı alanlarda, bir ofis çalışanı ise ömrünün 5 yılını masada oturarak geçiriyor. Regnum Sky Tower İş Merkezi ise, işi, yaşamdan koparmadan 150 metre yükseklikte bir araya getiriyor.

Uzaktan çalışma ile birlikte ofis kullanımlarında azalma!

Yüksek enflasyon, tırmanan faiz oranları ve yaygınlaşan uzaktan çalışma trendi, ticari gayrimenkuller için olumsuz bir duruma neden oluyor. Özellikle ofis gayrimenkulleri bakımından, bu durum adeta bir kıyamet sahnesini anımsatıyor.

Çalışma Bakanı Bilgin’den Bağ-Kur’luların emeklilik şartlarına ilişkin çok tartışılacak açıklama!

Ankara Ticaret Odasının (ATO) 29. Dönem 6. Olağan Meclis Toplantısı'na katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'lu yurttaşların emeklilik koşullarına ilişkin konuştu.r Bilgin, "Mikro işletmelerde prim gününü tekrar düzenlemek gerekiyor ve bunu ilk fırsatta yapacağız” dedi.

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Ofislere hibrit çalışma modeli geliyor!

Pandemi ile beraber uzaktan evden çalışma sistemiyle beraber ofis kullanım oranları azaldı. Capital Dergisi'nden Ali Özgenç, ofislerin geleceği hakkında yazı kaleme aldı. 

Şirketler gayrimenkul ihtiyaçlarını azaltıyor: Hibrit çalışma geliyor! 

Google, Amerika'da aşılamanın başlamasıyla birlikte esnek çalışma saatlerinde değişiklik planları yapıyor. Şirket, bazı birimlerde haftada üç gün ofiste çalışma planı için pilot uygulama gerçekleştirecek. Netflix'te ev ve ofis olmak üzere çalışma takvimi oluşturuyor.

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020!

Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyatları Kasım 2020, Merkez Ankara fiyat listesi ve Merkez Ankara ofis fiyatları 2020...

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020!

Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Merkez Ankara ofis fiyat listesi 2020 ve proje detayları...

Mansur Yavaş: Afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptık!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi 2020 yılının ilk oturumunu gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, afet riski olan yerlerle ilgili çalışma yaptıklarını söyledi.

Ortak çalışma alanları ofis giderlerini 4 kat azaltıyor!

Ortak çalışma alanlarına yalnızca serbest çalışanlar ve girişimciler ilgi göstermiyor. Kurumsal şirketler de hem giderlerini azaltmak, hem de çalışanlarına uzaktan çalışma imkanı sunup yaratıcılıklarını beslemek için yıllık toplu üyelikler alıyor.

Ankara Büyükşehir'den 61.2 milyon TL'ye satılık 43 ofis ve mağaza!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çankaya'ya bağlı Kızılırmak- Karakusunlar'da yer alan toplam 43 ofis ve mağazayı ihale ile satıyor. İhale 18 Haziran'da gerçekleşecek...

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Regnum Sky Tower İş Merkezi ile verimli çalışma devri başladı!

Ankara’da İK uzmanları, çalışma ekonomistleri ve psikologların görüşleri alınarak kurgulanan Regnum Sky Tower İş ve Yaşam Merkezi, işveren ve çalışanların motivasyonunu artıracak yenilikleriyle iş yaşamında “verimli çalışma” devrini de başlatmış oldu.

Ankara Arp Kule'de A plus çalışma ortamı!

Mimari tasarımı, teknik ve sosyal olanakları ile Ankara'nın ofis yaşamına A plus çalışma ortamı sağlayan Arp Kule, Eskişehir Yolu'nun A plus ofis projesi olarak gayrimenkul değerleme uzmanları tarafından lokasyonu, inşaat kalitesi, teknik sosyal donatıları ile iyi bir yatırım aracı olarak görülüyor.

ankara ofis çalışma Haberi

ankara ofis çalışma

Başkent iş dünyasında başlattıkları ‘stressiz iş’ kurgusuyla rahat çalışma atmosferinin kapılarını açan Regnum Sky Tower İş Merkezi ise, işi, yaşamdan koparmadan 150 metre yükseklikte bir araya getiriyor.


Son birkaç yıldan bu yana ciddi dönüşüm yaşayan Ankara iş dünyasının hem işine hem de sosyal yaşamına dokunacak ofis arayışında olduğunu belirten OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, anahtar teslimlerine başladıkları Regnum Sky Tower’ın iş dünyasına istediğinden fazlasını verdiğini vurguladı.


Firmaların, yalnızca ‘ofis’ değil, sosyal alanlarda, işin stresinden uzaklaşabilecekleri iş merkezlerine yöneldiğini ifade eden Pala, “Çalışanlar daha fazla sosyalleşmek, yaşamdan kopmamak istiyor. Durum böyle olunca sektör temsilcileri de yeni kurgular, ‘yaşayan ofisler’ üretiyor. Biz de Regnum Sky Tower’da prestijli çalışma alanlarının yanı sıra farklı sosyal donatılara da yer verdik. Böylece iş ve yaşamı...