30 / 04 / 2024

ankara okul asfalt çalışmaları

ankara okul asfalt çalışmaları

Milli Eğitim Bakanlığı ile imzalanan protokolün ardından, Ankara Büyükşehir Belediyesi, okullara asfalt desteği için çalışmalara hız verdi. İlk etapta toplam 49 okulun bahçesinin asfalt çalışmaları yapılıyor..

UKOME açıkladı! Ankara'da toplu ulaşımda yeni bir dönem...

Ankara’da taksi, otobüs, dolmuş ve okul servis araçlarına araç takip cihazı, kamera ve panik butonu takılması zorunlu olması şartı getirildi. Yapılacak olan bu düzenleme için esnafa 31 Aralık 2023'e kadar süre verildiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

Okul servis ücretleri tavan yaptı: En yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu! 

Okul servisi ücretlerinde yaşanan artış, okulların açılmasıyla yeniden gündeme geldi. Açıklanan rakamlara göre, en yakın mesafe İstanbul'da 11 bin 310, Ankara'da 10 bin 400 TL oldu. İşte ayrıntılar...

2022 - 2023 okul servis ücretleri kaç TL? Ankara İstanbul İzmir okul servisi ücretleri listesi

 2022 - 2023 eğitim ve öğretim döneminin başlaması ile birlikte okul servisi fiyatları velilerin gündemine oturdu. Peki okul servis ücreti olarak kaç lira ödeyecek? Ankara İzmir İstanbul için belirlenen kilometrelere göre öğrenci servisi ücretlerini sizin için listeledik.

Velilerin dört gözle beklediği haber açıklandı! 07 Eylül 2022 okul servisleri fiyat listesi

Velilerin haftalardır merakla beklediği okul servis ücreti araştırmaları arttı. İstanbul, Ankara servis ücreti geçtiğimiz günlerde belirlendi. İBB UKOME'nin Ağustos ayında yaptığı  toplantıda, okul ve personel servis ücretlerine son 4 aydaki asgari ücret ve enflasyon rakamlarının ortalamasına tekabü

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Mamak Şahintepe Mahallesi'nin okul ihtiyacı TBMM gündeminde!

Ankara'nın Mamak ilçesine bağlı Şahintepe Mahallesi'nin okul ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Hakverdi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Ankara'da okul inşaatında iskele çöktü: 1 ölü, 1 yaralı!

Ankara Yenimahalle'de yer alan Yenimahalle Hacı Bektaş-ı Veli İlkokulu inşaatının 3'üncü katında işçilerin çalışma yaptığı sırada iskele çöktü. ve 1 kişi öldü...

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara'da imar artış bedelleri belediyeye ödenecek!

Yoğunluk artışı içeren imar planlarına okul ve sosyal tesis yapma şartı koyan Ankara Büyükşehir Belediyesi, bu şartı değiştirdi. Buna göre, tesislerin toplam bedeli karşılığındaki tutar belediyeye ödenebilecek.

Ral Academia Ankara'da 800 öğrencilik okul yaptırıyor!

Trio Teknik Yapı ile Ral Academia Eğitim Kurumları arasında; Ankara Yenimahalle'de yapılacak olan, 800 öğrenci kapasiteli okul inşaatı işi için anlaşmaya varıldı.

ankara okul asfalt çalışmaları Haberi

ankara okul asfalt çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi tarafından okulların ihtiyaçlarının belirlenmesi için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan toplantılar sonucu ilk etapta Altındağ, Etimesgut ve Yenimahalle ilçelerinde bulunan toplam 49 okulun bahçesinin asfalt serimi, bakımı ve onarımı yapılıyor. 

Okul müdürlerinin taleplerinin değerlendirildiğini belirten Fen İşleri Daire Başkanı Vedat Üçpınar, ilk etapta 49 okulun bahçesine asfalt serim, bakım ve onarım çalışmalarını programa aldıklarını söyledi. 

Okul bahçelerinde asfalt serim, yama, bakım, onarım, tadilat çalışması yapacaklarını, ızgara ve mangalların elden geçirileceğini anlatan Üçpınar, çalışmaların hızla devam edeceğini, yeni gelecek taleplerin de değerlendirileceğini söyledi. 

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ilk olarak Etimesgut'ta bulunan Erzurumlu İbrahim Hakkı Ortaokulu, Altındağ Karapürçek'te bulunan Muradiye Okulları ve Yenimahalle İlçesi'nde bulunan Fatih llkokulu'nun bahçeleri asfaltlanarak, öğrencilerin kullanımı için daha rahat ve konforlu hale getirildi. 


Büyükşehir Belediyesi Fen...