25 / 05 / 2024

Ankara Otonomi otel

Ankara Otonomi otel

Ankara’daki otomobil satıcılarını bir araya getiren, ikinci el ve sıfır otomobil ticaretinin merkezi olmaya aday OTONOMİ, 375 bin dönüm arazi üzerine 850 milyon liralık yatırımla kuruldu.

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Ankara’ya 30 milyon TL'ye otel yapılacak!

Vilayetler Birliği, Ankara Kızılcahamam'da 30 milyon TL yatırımla termal havuzlu otel ve dinlenme tesisi inşa ettiriyor. 

Doubletree by Hilton Ankara Downtown markası için sözleşme imzalandı!

Yeni Gimat GYO'nun sahibi olduğu otelin Doubletree by Hilton Ankara Downtown markasıyla işletilmesi için Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. ile Hilton Worldwide Management Limited arasında franchise sözleşmesi imzalandı. Şirketin kefalet vermesi talep edildi.  

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

Ankara Hasmer Hotel için düğmeye basıldı!

Cengiz Hasmer Yapı, Ankara'daki yeni otel projesi için düğmeye bastı. Ankara Hasmer Hotel 80 milyon TL'ye mal olacak...

CP Ankara Oteli koşullar düzelene kadar kapalı kalacak!

Yeni Gimat GYO, Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A. Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli'nin coronavirüs salgını nedeniyle  6 hafta süreyle kapatıldığı açıklandı. 

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak'ta başlıyor!

2. Uluslararası Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Konferansı 30 Ocak-2 Şubat 2020 tarihlerinde Ankara Wyndham Otel’de gerçekleştirilecek...

Merkez Ankara, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma projesi!

Gayrimenkulde önemli yatırımlar yapılan Ankara'da, AVM, otel, ofis ve konuttan oluşan bir karma proje inşa ediliyor. Pasifik Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Merkez Ankara'nın, Türkiye'nin tek parselde en büyük karma kullanım projesi olduğunu söylüyor.

Çankaya'da 12 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Ankara 22. İcra Dairesi Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Gaziosmanpaşa Mahallesi 4431 ada, 29 parselde yer alan 7 katlı otel ve restoranı 12 milyon TL'ye icradan satıyor...

Ankara Golfkent'teki 26 imarlı arsanın fiyatı düştü!

Turyap Holding, Ankara Golfent'te bulunan konut, villa, işyeri, otel, okul ve hastane imarlı 26 arsayı satıyor. Satışa sunulan arsaların fiyatları ise yüzde 50 düştü.

Ankara'da 22.5 milyon TL'ye satılık termal otel!

Kahramankazan Belediye Başkanlığı, Ankara Kahramankazan Kayı Mahallesi'nde yer alan termal oteli satışa çıkardı.

Ankara Otonomi otel Haberi

Ankara Otonomi otel

Ankara’daki otomobil galericilerini bir araya getiren proje OTONOMİ, eylül ayında tamamlanıyor. OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, yaklaşık 850 milyon TL maliyetle hayata geçirilen OTONOMİ’ye ilişkin şunları söyledi: “Biz OTONOMİ’de satılan arabalara 1 sene garanti vereceğiz. OTONOMİ’ye gelen galerici arkadaşlar oranın anayasasına uymak zorunda olacak. Taahhütname alacağız. Bizim hukukçularımız bunu hazırladılar; ‘Kilometresini düşürmeyeceğim, ağır hasarlı araba satmayacağım, kaporasını alıp da vermemezlik yapmayacağım’ gibi kuralların hepsini kabul eden buraya gelecek, etmeyenler başka yere gitsin. Biz orada güzel ahlaklı tüccarların esnafın olmasını istiyoruz.” Erkoç, bunun yanı sıra, OTONOMİ bünyesinde açacakları okulda yer alacak olan 8 bin 500 metrekarelik Ar-Ge merkezinde de, yerli otomobil veya parça üretimi gibi alanlarda sektörün gelişimine fayda sağlayacaklarını dile getirdi. 


Aynı zamanda, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ile...