02 / 05 / 2024

ankara otonomiye taşınan galeriler

ankara otonomiye taşınan galeriler

Kent merkezindeki 664 galeriden 308’i Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı. Böylelikle Otonomi’nin kapanacağına dair tartışmalar da son buldu.

Ankara'dan İstanbul'a taşınan BDDK personeline verilecek 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı iptal edildi!

Ankara'dan İstanbul'a taşınan 400 BDDK personeline ayda 45 bin TL'lik 'Hayat pahalılığı' tazminatı verilmesine ilişkin düzenleme iptal edildi. İşte detaylar...

Depremden sonra Ankara ve İstanbul'da taşınmalar hız aldı!

İstanbul ve Ankara  illerindeki taşınma hareketliliğini baz alan REIDIN ve ENakliyat işbirliği ile hazırlanan rapor yayınladı. İşte ayrıntılar...

Ukrayna limanlarından taşınan tahıl miktarı açıklandı!

Tahıl koridoru anlaşması kapsamında başlayan sevkiyat ile Ukrayna limanlarından taşınan tahıl miktarı 10 milyon 315 bin tonu geçti.

Ziraat Bankası İstanbul Finans Merkezi'ne ilk taşınan olacak!

Merkez üssü Ankara'da bulunan Ziraat Bankası Haziran'da İstanbul Finans Merkezi'ne taşınıyor.

İller Bankası, Merkez Ankara'ya taşındı!

Ankara Ulus’ta yer alan tarihi binası 2017 yılında yıkılan ve kiracı durumuna gelen İller Bankası, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan olan Pasifik İnşaat’ın projesi Merkez Ankara’daki yeni adresine taşındı. 

Ankara Büyükşehir, Çubuk'ta arsa satıyor! 1.2 milyon TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Çubuk'ta yer alan 5 arsayı satışa sundu. Arsalar için en düşük muhammen bedeli 1 milyon 228 bin 130 TL olarak belirlendi...

Ankara Mamak Mutlu Taş Ocakları'nda kentsel dönüşüm başlıyor!

Ankara Mamak'ta Mutlu Taş Ocakları Ocak ayının 2.haftası kentsel dönüşüme girecek. Mutlu Taş Ocakları'nın kentsel dönüşüm haberini Mamak Belediye Başkanı Murat Köse duyurdu.

Şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacak?

Sayıştay’ın Sağlık Bakanlığı’na ait 2020 yılı denetim raporunda, taşınan hastanelere yer verildi. Raporda, şehir hastanesine taşınan hastanelerin binaları ne olarak kullanılacağına da değinildi.

Ankara'da taşınmazın özelleştirme ihalesi için görüşmeler yapıldı! 

Ankara'da bir taşınmazın özelleştirme ihalesinde nihai görüşmeler yapıldı. 

Ankara Ulus'ta 8.9 milyon TL'ye 3 yıllığına kiralık 200 iş yeri!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ankara Ulus'ta yer alan 200 adet iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara Ulus'ta imar planının iptali kararı onaylandı!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin uzun uğraşları sonucunda Ulus Tarihi Kent Merkezi’nde meydana gelen rant ve talan plan değişikliklerini yargıya taşındı.

Ankara Etimesgut'ta 104.4 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Etimesgut Belediye Başkanlığı, Ankara Etimesgut'ta yer alan 9 adet gayrimenkulü 104 milyon 368 bin 31 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Barbaros'ta 9.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü, Ankara Barbaros'ta yer alan kentsel servis alanı imarlı gayrimenkulü 9 milyon 590 bin lira bedelle satışa çıkardı.

ankara otonomiye taşınan galeriler Haberi

ankara otonomiye taşınan galeriler

Kent merkezindeki 664 galeriden 308’i Akyurt’taki Otonomi’ye taşındı. Böylelikle Otonomi’nin kapanacağına dair tartışmalar da son buldu


İkinci el otomobil ticaretinin başkentteki kalbi olarak planlanan ancak ilk etapta kent merkezindeki galerilerin taşınmasıyla ortaya çıkan pürüzlerden dolayı kapanacağı söylentileriyle sarsılan Otonomi'de işler yoluna girdi. Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Abdurrahman Karabudak, 1 Mart'tan eylül ayı sonuna kadar kent merkezindeki toplam 664 galeriden 308'inin Akyurt'taki Otonomi'ye taşındığını, bir bölümünün ise iş kolunu değiştirdiğini, uygulama kapsamında gerçekleşen taşınma oranının yüzde 70'i bulduğunu açıkladı. Karabudak, böylelikle Otonomi'nin kapanacağı şeklindeki tartışmalara da son noktayı koydu. Büyükşehir Belediyesi de yaşanan bu gelişmenin ardından, Otonomi'nin ikinci el otoda söz sahibi tek merkez haline gelmesiyle birlikte seferberlik ilan etti. Büyükşehir, büyük oranda canlılık kazanan Otonomi'ye altyapı desteğini de başlattı....