05 / 05 / 2024

Ankara Palas imza

Ankara Palas imza

Hükümetin ısrarlı tutumu sonucunda imzalanacak tarihi anlaşmaya Başbakan da katılacak. Süreçte sıkıntı yaşanmazsa, Türk vatandaşları en geç 3.5 yıl içinde AB'den vize muafiyeti hakkı kazanacak...

12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kahramankazan ucuz konut projesinde kaç konut var?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projelerine imza atacak. Peki TOKİ Ankara Kahramankazan projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Ankara Kahramankazan 2022 ucuz konut projesi...

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Ankara Dikimevi-Natoyolu metrosu için ilk imza atıldı!

Çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, Dikimevi-Natoyolu Hafif Raylı Sistem (HRS) hattı projesi için sözleşme imzaladı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'yı devraldı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devraldı. Vakıf GYO ile T. Vakıflar Bankası T.A.O. arasında 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza atıldı.

Vakıf GYO Cubes Ankara'yı 252.5 milyon TL'ye devralıyor!

Vakıf GYO, Cubes Ankara projesini devralmak için T. Vakıflar Bankası T.A.O. ile 252 milyon 500 bin TL'lik sözleşmeye imza attı. Cubes Ankara, Vakıf GYO'nun oldu.

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

Ankara Palas Cumhurbaşkanlığı Müzesi olacak!

Cumhuriyet döneminin Ankara’daki simgelerinden olan Ankara Palas'ın, Cumhurbaşkanlığı Müzesi’ne dönüştürülmesi için restorasyon çalışmalarına başlandı...

Mehmet Özhaseki: Ankara'nın planlarını ben hazırladım!

AKP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, "Ankara'nın planlarını ben hazırladım. Ankara nereye gelişecek, konutlar ve iş merkezleri nerede olacak, bağlantı nasıl sağlanacak, ilçelerde neler yapılacak diye tek tek çalışarak imza atmış tek kardeşiniz benim" dedi...

Ankara'nın 1/100 binlik planları için çalıştık!

Katıldığı bir televizyon programında soruları yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Ankara’nın 1/100.000’lik planları üzerinde ihtilaflar vardı. Onları inceleyip, üzerinde çalışıp imza atmış birisiyim'' diye konuştu.

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Ankara Palas, Cumhurbaşkanlığı'na bağlandı!

Atatürk’ün resmi görüşmelerini yürüttüğü, Cumhuriyet baloları ile ünlü Ankara Palas, Cumhurbaşkanlığı’na devredildi. 

Ankara Palas Cumhurbaşkanlığına devredildi!

Ankara Palas ve üzerinde bulunduğu arazi, Dışişleri Bakanlığı’nın işletmesinden alınarak Milli Saraylar İdaresi’ne verildi. Böylece Ankara Palas’ın binası da Cumhurbaşkanlığı’na devredilmiş oldu.

Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak!

Ankara'ya değer katacak projelere imza atan Kaşmir Yapı, şehrin çehresini değiştirmek adında yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Kaşmir Yapı 2017'de iki yeni projeye imza atacak.

Ankara Palas imza Haberi

Ankara Palas imza

Türkiye ile Avrupa Birliği arasında yarım asrı aşan üyelik sürecinde bir dönemeç daha geçiliyor. Türk vatandaşlarına uygulanan Schengen vizesinin kaldırılması konusunda ısrarcı bir yaklaşım sergileyen hükümet, Avrupa Birliği (AB) makamlarıyla vizeler konusunda uzlaşıya varmıştı. Bu çerçevede, vize muafiyeti sürecinin en önemli unsurlarından biri olan Geri Kabul Anlaşması, Türkiye tarafından 21 Haziran 2012'de parafe edildi. Ardından, Avrupa Komisyonu tarafından hazırlanan Vize Muafiyeti Yol Haritası, bu yıl içinde Türkiye'nin hassasiyetleri çerçevesinde gözden geçirilerek, AB tarafı ile "Meşruhatlı Yol Haritası" üzerinde uzlaşıya varıldı. Bu uzlaşı sonucunda, Türkiye ile AB arasında Geri Kabul Anlaşması imzalanması benimsendi.


İMZALAR, ANKARA PALAS'TA


Tarihi imzaların adresi olarak ise tarihi bir mekan belirlendi. Devlet Konukevi olarak da bilinen Ankara Palas'ta düzenlenecek törene, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da katılacak. Dışişleri Bakanı...