29 / 04 / 2024

Ankara panayırı

Ankara panayırı

“ Mahallede Şenlik Var panayır mahallede şenlik Panayırları ”, Başkent Ankara'yı iki ayrı koldan ilçe ilçe dolaşıp, özellikle de çocuklara unutulmaz günler yaşatmaya devam ediyor.

TOKİ'den 3 yeni kampanya! 3 bin 868 taksitle 2+1 konut satacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 3 yeni projesi için başvuru dönemi bugün başladı. Söz konusu projeler; Ankara, Kırıkkale ve Çorum'da yer alıyor.

Bursa Osmangazi'de 2 adet arsa satılıyor! Fiyatlar şok etti! 

Bursa Osmangazi Belediyesi, Bursa ili, Osmangazi ilçesi, Panayır Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı 5 Ekim'de satışa çıkarıyor. Peki Bursa Osmangazi'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın mayıs sonuna kadar ücretsiz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Hızlı Tren hattımız, mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz. Milletimize hayırlı olsun." açıklamasında bulundu.

Ankara-Sivas YHT hattı TBMM gündeminde!

Ankara-Kırıkkale-Yozgat-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattının ne zaman işletmeye açılacağına ilişkin soru önergesi verildi. Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, konuyu meclis gündemine taşıdı. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Emlak Konut GYO'dan İller Bankası'nın 2 arsasına dev proje!

Emlak Konut GYO, mülkiyetinde bulunan Merkez Ankara projesinin R bloğuna İller Bankası'na 745.4 milyon TL'ye satarken, İller Bankası'na ait 2 arsayı 336.6 milyon liraya satın aldı.

Yayla Agro'dan Niğde OSB’de 400 milyon liralık yeni yatırım!

Ankara, Çankırı, Balıkesir ve Mersin’de fabrikaları Yayla Agro, Mersin'de yer bulamayınca, 400 milyon liralık yeni yatırım için Niğde'yi seçti.

Kaç Gömbe'de panayır alanının inşaatı başlıyor!

Antalya'nın Kaş ilçesinin yayla merkezi olan Gömbe Mahallesi'nde yapılması planlanan panayır alanı projesinde inşaat çalışmalarına başlanıyor.

DSİ'nin Ankara ve 4 ildeki arazi toplulaştırma çalışmaları sürüyor!

DSİ Genel Müdürlüğü tarafından Ankara, Çankırı, Çorum, Bolu ve Kırıkkale'de arazi toplulaştırma çalışmalarının devam ettiğini bildirildi...

Tepe Aura'da unutulmaz etkinlikler başladı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasında bulunan Tepe İnşaat tarafından, yeşilin ve doğanın kalbinde yer alan Tepe Aura projesi, hayata geçirdiği panayır ile unutulmaz bir etkinlik başlattı.

TCDD 5 ildeki 24 gayrimenkulü satışa çıkardı!

TCDD tarafından Ankara, Çankırı, Kayseri, Zonguldak ve Eskişehir il sınırları içerisinde bulunan 24 adet taşınmaz ihale yöntemiyle satışa çıkarıldı…

İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı ilan edildi!

Ankara, Çankırı ve Kastamonu illeri sınırları içerisinde bulunan alanlar İstiklal Yolu Tarihi Milli Parkı olarak ilan edildi...

Yeşil Vadi Projesi Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara-Kırıkkale karayolu üzerinde bulunan Yeşil Vadi Projesi, Kırıkkale İl Özel İdaresi’ne devredilecek.

Ankara panayırı Haberi

Ankara panayırı

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve yaz aylarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen “Mahallede Şenlik Var panayir mahallede senlik 6.jpgPanayırları”, Başkent’i iki ayrı koldan ilçe ilçe dolaşıp, özellikle çocuklara unutulmaz günler yaşatmaya devam ediyor.


Yaz aylarının başlaması ve okulların tatil olmasıyla birlikte çocuklara karne hediyesi niteliğinde Başkent’i ilçe ilçe gezerek birbirinden güzel eğlenceler sunan panayır, faaliyete girdiği ilk günden bu yana genç, yaşlı, çocuk demeden eğlence rüzgarı estiriyor.


Başkent’in 9 ayrı noktasında ücretsiz eğlence sunan, Altınpark ve Sincan’daki meydanlarda Ramazan ayı boyunca akşamlara renk katan panayırlar, Bayramın ardından yeniden ilçelerdeki meydanlarda vatandaşlara yaz coşkusu yaşatıyor.



YÜZBİNLERCE BAŞKENTLİYE EĞLENME FIRSATI


Şişme oyuncaklardan lunaparklara, mini konserlerden tiyatro-kukla gösterilerine ve çekilişlerde verdiği hediyelerle yüz binlerce Başkentliye gönüllerince eğlenebileceği bir tatil sunan “Mahallede Şenlik Var Panayırları”, kurulduğu her ilçede...