03 / 05 / 2024

Ankara Park Alyans teslim tarihi

Ankara Park Alyans teslim tarihi

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent projesi resmen başlıyor! Etimesgut'a 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nin başkent Ankara projesi resmen başlıyor. Söz 443 konut yer alıyor. 

Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi'nden başkente 443 konutluk yeni proje geliyor!

Sınırlı Sorumlu Ankara Park Konut Yapı Kooperatifi başkent Ankara'da 443 konutluk yeni proje inşa edecek. Söz konusu proje için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve ÇED süreci başladı.

Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı!

İMY Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara Vivendi projesinde yaşam başladı. Ankara Park Caddesi bölgesinde yükselen proje yatay mimarisi ile dikkat çekiyor. 

Ankara Park Alyans teslim tarihi!

Ankara Park Alyans projesinde daire fiyatları 434 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Park Alyans Evleri'nde 163 daire yer alıyor...

Park Alyans Çayyolu güncel fiyatlar!

Park Alyans Çayyolu güncel fiyatları 434 bin TL'den başlayarak değişiyor. Ankara'da yer alan Park Alyans Evleri'nde ilk teslimler Mart 2017'de başlayacak...

Ankara Park Vera AVM'de mağazalar boşalıyor!

Ankara’nın en gözde AVM’si Park Vera’dan markalar bir bir çıkıyor. Aralarında LC Waikiki, Derimod, Colins, Defacto, Flo ve Beğendik’in de bulunduğu 40 marka sözleşmelerinin bitmesini gerekçe göstererek AVM’den çıkma kararı aldı.

Ankara Park Mozaik'te özel kampanya dönemi başladı!

Gayrimenkul sektöründeki 50 yıla varan tecrübeleri ve bugüne kadar ürettikleri 100 bine yakın konut ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA, birlikte yürüttükleri PARK MOZAİK projesi için çok özel bir kampanya hazırladı.

Park Alyans Ankara satılık!

Park Alyans Ankara satılık dairelerin fiyatları 459 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Coşkun İnşaat projesi Park Alyans Evleri'nde daireler Mayıs 2017 yılında teslim ediliyor...

Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

858 daireden meydana gelen Ankara Park Mozaik Evleri projesinde 48 ay vade farksız taksit avantajı sunuluyor. Peki, Ankara Park Mozaik Evleri ne zaman teslim?

Park Alyans projesinin lansmanı bugün!

Coşkun Grup tarafından hayata geçirilen Park Alyans projesinin lasmanı bugün gerçekleşecek. Lansman saat 11:00'da başlayıp 17:00'a kadar sürecek.

Ankara Park Alyans fiyatları!

Toplam 163 adet daireden oluşacak olan proje Ankara İl' i Çayyolu Alacatlı’ da inşa edilecek. Ankara Park Alyans fiyatları 390 bin TL' den başlıyor.

Ankara Park Mozaik'te farklı mimari çözümler!

Park MOZAİK “farklı mimari çözümler” konseptiyle Ankaralıları farklı bir 4+1 görmek için bir araya getirdi. Park MOZAİK’in, alışılagelmişin dışında, farklı ancak işlevsel ve konforlu örnek dairesi, Başkentlilerden büyük beğeni topladı.

Park Alyans fiyatları!

Toplam 163 adet daireden meydana gelecek olan proje 14 bin 100 metrekare arsa alanına yayılıyor. Park Alyans fiyatları 390 bin TL'den başlıyor kata ve cepheye göre değişiyor.

Ankara Park Alyans teslim tarihi Haberi

Ankara Park Alyans teslim tarihi


3 blokta 163 adet daireden meydana gelen Park Alyans projesi Ankara Çayyolu'nda yer alıyor. Park Alyans Ankara projesi Coşkun İnşaat imzasını taşıyor.


Park Alyans Evleri Ankara projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Park Alyans Ankara'da fiyatlar 434 bin lira ile 1 milyon 375 bin lira aralığında değişiyor.



Ankara Park Alyans teslim tarihi!


Ankara Park Alyans teslim tarihi A ve C bloklarda Mart 2017, B blokta Aralık 2017 olarak belirlendi. Park Alyans satış ofisi ile 0312 217 37 36'yı arayarak iletişime geçebilirsiniz.


14 bin 100 metrekare alanda hayata geçirilen Park Alyans Evleri'nde spor alanları, yüzme havuzu, sauna, fitness, çocuk oyun alanları gibi sosyal imkanlar bulunuyor.



Adres : Alacaatlı Mahallesi 3385. Sokak Çayyolu /...