06 / 05 / 2024

ankara pir sultan abdal kültür merkezi ne zaman açılacak

ankara pir sultan abdal kültür merkezi ne zaman açılacak

Çankaya Belediyesi tarafından Turan Güneş Bulvarı ile Ürdün Caddesi arasında kalan bölümde yapılan Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde sona yaklaşıldı. Cemevi, Türkiye’nin en büyük cemevlerinden biri olarak tarihe geçecek...

Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'i tamam!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Altınova Orta Mahallesi'nde inşa edilen Antalya Pir Sultan Abdal Cemevi'nin yüzde 70'inin tamamlandığını açıkladı.

Altınova Cemevi'nin temeli atıldı!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından Altınova Mahallesi’nde inşa edilecek Pir Sultan Abdal Cemevi’nin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Sivas’ta Ozanlar Müzesi açıldı!

Aşık Veysel’den Pir Sultan Abdal’a, Neşet Ertaş’tan Muzaffer Sarısözen’e birçok ozanın heykelini ve kullandıkları sazları barındıran Ozanlar Müzesi ziyarete açıldı...

Ankara Yeni Sultan Konakları 2 teslim tarihi!

Toplam 990 konuttan meydana gelen Ankara Yeni Sultan Konakları 2 projesi Ersom Ömür Kooperatifi imzasıyla hayata geçiriliyor. Projenin 4 etap şeklinde teslim edilmesi planlanıyor. İşte Ankara Yeni Sultan Konakları 2 teslim tarihi...

Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde yükselen Yeni Sultan Konakları Mamak fiyatları 150 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje 990 konuttan meydana gelen geliyor.

Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi!

Ankara-Eskişehir Yolu üzerinde hayata geçirilen Yeni Sultan Konakları 2 projesinde satış süreci başladı. İşte, Yeni Sultan Konakları 2 fiyat listesi...

Yeni Sultan Konakları 2 Ankara Evleri 150 bin TL'ye!

Toplam 990 konuttan meydana gelen Sultan Konakları 2 projesi Ersom Ömür Kooperatifi tarafından hayata geçiriliyor. Projede daire teslimlerin 2018 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor.

Ankara Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Halaçlı-Velihimmetli Çayırlı Mahalleleri Yavuz Sultan Selim Toplu Konut Alanına ilişkin imar planı yarın askıya çıkarılıyor...

Başakşehir Ankara projesiyle 362 konut geliyor!

Başakşehir projesi İZO-SER imzasıyla Ankara Yenibatı'ya bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Mülk Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Projede toplamda 362 konut planlanıyor.

Ankara'daki 88 eserin açılışı gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile birlikte, Büyükşehir tarafından Başkent’te yapımı tamamlanan Yavuz Sultan Selim Bulvarı (Yeni Keçiören Bulvarı) ile 88 ayrı hizmet alanının açılışını yaptılar.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminde verdiği 27 şehit ve 221 gazisiyle kahramanlık destanı yazan Keçiören’de Yavuz Sultan Selim Bulvarı ve 88 farklı hizmetin açılışını yaptı.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün yeni Keçiören bulvarı "Yavuz Sultan Selim" ile Büyükşehir Belediyesi'nin yapımını tamamladığı 88 farklı hizmetin toplu açılışını yapacak.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

ankara pir sultan abdal kültür merkezi ne zaman açılacak Haberi

ankara pir sultan abdal kültür merkezi ne zaman açılacak


Çankaya Belediyesi tarafından Turan Güneş Bulvarı ile Ürdün Caddesi arasında kalan bölümde yapılan Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi’nde sona yaklaşıldı. Genişliği ile Türkiye’nin en büyük cemevlerinden biri olarak tarihe geçecek yapının dış cephe malzemesi Nevşehir taşı, Hacıbektaş’tan getirildi.


Genişliği ile Türkiye’nin en büyük cemevlerinden biri olarak tarihe geçecek yapının dış cephe malzemesi Nevşehir taşı Hacıbektaş’tan getirildi.


Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık, Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatını ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi. Hacıbektaş’tan getirilen taşların montajını yapan taş ustalarıyla sohbet eden Tanık, önemli bir yapıyı elleriyle dokuyan ustalara teşekkür etti.


ÇANKAYA BELEDİYESİ’NDEN GÖRKEMLİ İBADETHANE


Çankaya Belediyesi tarafından yapımı devam eden Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevi yakında açılıyor. 4 bin 282 metrekare arsa alanı, 4 bin 800 metrekare...