04 / 05 / 2024

ankara plaza

ankara plaza

Ankara iş hayatının merkezi haline gelen Balgat'ta yer alan Plenty Business, Mfz İnşaat'ın üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden biri. Proje uygun satış fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Cemal Tekin: Plazalar yükseldi, ofis anlayışı değişti!

İstanbul ve Ankara’da plazaların ardı ardına yükselmesi, konfora ve işlevselliğe talebi artırdı, üreticileri tasarıma yöneltti. Ofis Tekin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Tekin: ‘’Yeni trend açık renkler, açık ofisler ve işlevsel ürünler’’ dedi...

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Yeni Gimat GYO, Crowne Plaza kira tespit raporunu yayınlandı!

Yeni Gimat GYO, bugünkü Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara Crowne Plaza Otel'in kira tespit raporunu yayınladı.

Yenimahalle Ak Plaza İş Merkezi icradan satılıyor!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından, Ankara İli, Yenimahalle İlçesi'nde bulunan Ak Plaza İş Merkezi satışa çıkarıldı. Söz konusu taşınmazın toplam bedeli 3 milyon TL olarak belirlendi.

Ankara konut ve plaza anlamında öne çıktı!

Ankara,bu sezonun marka projelerin öne çıktığı, tüketicinin de kaliteli projelere yöneldiği dönem olduğunu ifade ettiler.2014'ün son çeyreği ve 2015'in ilk yarısı hedeflenen başarıya ulaşıldı.

İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi!

Proje Ankara Caddesi, Adalet Sarayı, metro istasyonuna, İzban durağına, Forum Bornova, Koçtaş AVM, 3. Sanayi Sitesi' ne yakın mesafede yer alıyor. İzmir Verapol Plaza Ofisleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor.

Plaza Cubes 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor!

Hazır ofis sektörünün Türkiye’deki öncülerinden Plaza Cubes 2015 yılında yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara’da toplam 6 ofis ile hizmet veren Plaza Cubes ilk açık ofis markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı.

Plaza Cubes ilk açık ofisini Maslak'ta açtı!

İstanbul ve Ankara’da toplam 6 hazır ofis ile hizmet veren Plaza Cubes, ilk açık ofis çalışma alanı markası Workplace’i Maslak Sun Plaza’da açtı..

Plaza Cubes 2015'te 2 bin 500 metrekare yeni ofis alanı açacak!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Plaza Cubes, 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul'da 5, Ankara'da ise bir ofis ile hizmet veren şirket, Anadolu'nun farklı şehirlerine de yatırım yapmayı planlıyor.

Plaza Cubes, Anadolu'ya da taşıyor!

Hazır ofis sektöründe hizmet veren Plaza Cubes, 2015'te yüzde 40 büyüme hedefliyor. İstanbul ve Ankara'da hizmet veren şirket, Anadolu'nun farklı şehirlerine de yatırım yapmayı planlıyor.

Ankara Çankaya Bilkent Plaza'da 1.4 milyon TL'ye icradan satılık ofis!

Ankara Çankaya Lodumlu Mahallesi Bilkent Plaza'da yer alan iki adet ofis toplam 1 milyon 450 bin TL bedelle 10 Eylül 2014 tarihinde icradan satışa sunuldu...

Ege Plaza'da son ofisler sahiplerini bekliyor: Metrekaresi 4 bin 840 TL'ye!

Ege Grup Yapı Endüstrisi AŞ.’nin Ankara’nın en önemli ticari akslarından biri olan Konya Yolu üzerinde hayata geçirdiği Ege Plaza ’da son ofisler sahiplerini bekliyor.

Ege Plaza'da yaşam başladı! Son 6 ofis satışta!

Son 6 adet ofisin satışına devam edilen Ege Plaza projesi, Ankara Çankaya bölgesinde inşa ediliyor. İçerisinde yer alan ofislerde yaşamın başladığı proje, Ege Grup imzasıyla yükseliyor...

TEK Başkanı yeniden Ercan Uygur seçildi!

Türkiye Ekonomi Kurumu (TEK) Genel Kurulu'nda Prof. Dr. Ercan Uygur, oy birliğiyle yeniden başkanlığa seçildi. TEK'in 84. kuruluş yılı kutlama töreni ve Genel Kurul'u 100'e yakın katılımcıyla Ankara Plaza Otel'de yapıldı...

ankara plaza Haberi

ankara plaza

Yüksek katlı binalarla Ankara iş hayatının merkezi haline gelen Balgat'ta yer alan Plenty Business, Mfz İnşaat'ın üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden biri.  


Modern ofis konsepti, birleştirebilir modüller çözümleri ve Konya yolu- Eskişehir yolu, Çukurambar, Söğütözü, Kızılay gibi ana arterlere yakınlığı Plenty Business Balgat'ın önemli avantajları arasında bulunuyor.


İstanbul'un ardından Ankara'da da artan A sınıf ofis konseptini, uygun fiyatlarla şehrin merkezinde iş dünyasının tercihine sunan Plenty Business Balgat'ta 113 m2 den 600 m2'ye kadar ofis seçenekleri bulunuyor.


Ankara'ya seçkin projeler kazandıran MFZ İnşaat imzasıyla satışa sunulan ofis seçeneklerinde fiyatlar 500 bin TL'den başlıyor.



Yasemin Kaptanbaş Öncel / Emlak Kulisi