07 / 05 / 2024

ankara Plenty Business iş merkezi

ankara Plenty Business iş merkezi

Başkent’in en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Ankara Kahramankazan'da büyük yatırımlar gerçekleşiyor!

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk MAG Business sayısına konuk oldu. Ertürk, ilçedeki projelerin detaylarını paylaştı.

Balgat Plenty Busines'ta modern ve ferah ofis konsepti!

İş adamlarının aradığı trafik yoğunluğunun dışında, ana arterlere yakın, modern ve ferah ofis konsepti ise Plenty Business’ta hayat buluyor. Gözüm, “Sakin ve huzurlu bir iş gününe başlamanın ilk koşulu şüphesiz trafiğe takılmadan işe varabilmek." dedi.

MFZ Grup, Balgat’taki Plenty Business projesiyle bölgeyi yeniliyor!

Ankara'nın en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

MFZ Grup'tan Plenty Business ile Balgat'ta yenileme hamlesi!

Başkent’in en eski semtlerinden Balgat, siyasetten, sivil toplum kuruluşlarına; eğlenceden, iş dünyasına; basın kuruluşlarından, meslek örgütlerine kadar çok sayıda sektöre de ev sahipliği yapıyor.

Wia Twins Ankara'da ofislerin fiyatları 460 bin TL'den başlıyor!

Bayraktar İnşaat’ın ‘Business Class’ konseptiyle Ankara’da hayata geçirdiği Via Twins projesinin lansmanında, iş dünyasının yoğun ilgisiyle karşılaşıldı. Projede ofislerin başlangıç fiyatı 460 bin TL olarak belirlendi..

Ankara Via Twins ofisleri lansmanı 11 Mart'ta!

Bayraktar İnşaat, “Business Class” konforundaki ofisleri Başkentte iş dünyasının hizmetine sundu.Ankara’nın en gözde lokasyonundaki A+ Via Twins ofisleri lansmana özel fiyatlar ve hemen teslim fırsatlarıyla satışta.

Ankara'nın en uygun fiyatlı ofisleri Plenty Business'ta!

Ankara iş hayatının merkezi haline gelen Balgat'ta yer alan Plenty Business, Mfz İnşaat'ın üzerinde titizlikle çalıştığı projelerden biri. Proje uygun satış fiyatlarıyla da dikkat çekiyor.

Ankara Türkiye'nin yine en yaşanabilir kenti çıktı!

CNBC-e Business dergisinin hazırladığı yaşanabilirlik listesinde en yüksek notu yine başkent Ankara aldı. Ankarayı geçen yıla göre 6 basamak yükselen Antalya izledi...

Tepe Prime Ankara'da 275 bin TL'ye!

Ankara-Eskişehir yolu üzerinde inşa edilen Tepe Prime'da fiyatlar 275 bin TL’den başlıyor. Tepe Prime Business, Tepe Prime Residence ve Tepe Prime Avenue isimli üç bölümden oluşan projede yaşam önümüzdeki

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

TOKİ, Ankara Altındağ'da 664 konut yaptıracak

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 664 adet konut yaptırmak üzere ihale açtı

ankara Plenty Business iş merkezi Haberi

ankara Plenty Business iş merkezi

Ankara’nın gelişmesi yeni yerleşim yerlerinin ortaya çıkmasını sağlarken, bazı bölgeler ise yıllar içinde değerini artırmaya devam ediyor. Geçmişten günümüze ilgi gören bölgelerden Balgat da farklı sektörlerin bir araya geldiği iş dünyasının buluşma merkezi olarak dikkati çekiyor.


Balgat’ın kentin önemli akslarını birleştiren bir köprü görevi gördüğünü ifade eden MFZ Grup ortaklarından Muhanver Gözüm, bu önemli lokasyonda inşa ettikleri iş merkezlerine Plenty Business İş Merkezi’ni de dahil etmenin gururunu yaşadıklarını kaydetti.



Gözüm, şunları söyledi:

“Siyasi partilerin genel merkezleri, sivil toplum kuruluşları, önemli basın kuruluşları ve meslek örgütlerinin vazgeçemediği Balgat, sağlık, gıda ve daha birçok sektörün de bir araya geldiği semtlerden. Böylesine hareketli bir bölge, elbette bünyesindeki ticari alanlara da değer katıyor. Ancak ne yazık ki bölgedeki firmaların önemli kısmı, eski yapılara sıkışmış durumda....