09 / 05 / 2024

Ankara Polatlı köylerinin sorunları

Ankara Polatlı köylerinin sorunları

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

Ankara Polatlı'da 51 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Ankara ve Kırşehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Kırşehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir YHT projesinin ihalesi mecliste!

Ankara-Polatlı-Afyonkarahisar-Uşak-Manisa-İzmir yüksek standartlı demiryolu projesi için yapılan ihale meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Koronavirüs sonrası otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan değişimi!

Ödüllü projeleri ile ulusal ve uluslararası çapta başarılar hayata geçiren Elips Tasarım Mimarlık Kurucusu Y. Mimar Feza Ökten Koca, Covid-19 pandemisinin ardından turizm sektöründe otellerin ve tatil köylerinin mimari açıdan ne tür değişiklikler yapması gerektiğinden bahsetti.

Ankara Saraycık kura çekimi isim listesi 2020!

Ankara Saraycık kura çekimi isim listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Saraycık kura çekimi isim listesi 2020 ve Sincan TOKİ kura sonuçları 2020...

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

Ankara Polatlı köylerinin sorunları Haberi

Ankara Polatlı köylerinin sorunları


Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı. Gök'ün sorunlarını ele aldığı köyler; Olukpınar Köyü, Özyurt Köyü, Kızılcakışla Köyü, Poyraz Köyü, Sarıoba Köyü ile Kıranharmanı Köyü.


1. Olukpınar Köyü  


Polatlı İlçesi OLUKPINAR Köyü ile ilgili olarak 02.12.2013 tarihinde zamanın Başbakanı Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yanıtlanması istemiyle verdiğim yazılı soru önergesine İçişleri Bakanı Efkan ALA tarafından verilen 14.03.2014 tarih ve 29416146-40/5762 sayılı yazıyla verilen yanıtta “Gerekli altyapı çalışmaları bütçe imkanları dahilinde yapılmaktadır” denmiştir.


Buna rağmen, aradan 3 yılı aşkın bir süre geçtiği halde Polatlı ilçesi OLUKPINAR köyüne/mahallesine yazılı soru önergemde ifade ettiğim sorunların çözümü doğrultusunda bir tek çivi dahi çakılmamıştır.


Bu bağlamda

1-Polatlı ilçesi OLUKPINAR köyünün 1971...