05 / 05 / 2024

Ankara Pursaklarda alternatif yol çalışmaları devam ediyor

Ankara Pursaklarda alternatif yol çalışmaları devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçedeki 30 ve 50 metrelik alternatif yol çalışması devam ediyor.

Milli Emlak'tan Ankara'da yatırım fırsatı! 6 arsa satışa çıkarıldı! 

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Ankara Pursaklarda'da yer alan 6 adet arsayı satışa çıkardı.

Ankara-İstanbul YHT'ye alternatif yeni tren hattı önerisi mecliste!

Ankara-İstanbul yüksek hızlı tren hattına alternatif yeni bir tren hattı önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Beyaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Etimesgut'ta kamulaştırma sonrası mutlu son!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,Etimesgut Etiler Mahallesi'nde İstasyon Caddesi'ne alternatif yol projesi kapsamında gerçekleştirilen kamulaştırma sonrası yıkılan evler yerine yenilerini inşa ediyor.

Ankara-Sivas YHT projesi Sivaslıların gündeminde!

Sivas Eşmebaşı Köyü'nde Ankara- Sivas arası hızlı tren yolu çalışması vatandaşları ikiye böldü. Evlerinin yanında çalışma yapılan vatandaşlar alternatif yol istedi. TCDD yetkilileri ise yol yerine alt geçit yapıldığını açıkladı.

Ankara Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75'i tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fatih Köprüsü'ne alternatif olarak yapılan yeni Keçiören Bulvarı'nın yüzde 75 oranında tamamlandığını söyledi.

Ankara’ya alternatif yollar yapılmalı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a ziyarette bulundu. Bezci, “Şehir hastaneleri faaliyete geçmeden önce Ankara’ya alternatif yollar yapılmalı'' dedi.

Ankara Büyükşehir'den Mamak Ortaköy'e mezarlık!

Ankara Karşıyaka Mezarlığı’ndaki modern tesislerin birebir eşi, Mamak Ortaköy'de inşa edildi. Mamak Ortaköy Mezarlığı, defin işlemlerinde, artık kapasitesi çok artan Karşıyaka Mezarlığı’na alternatif olma özelliği taşıyor...

Ankara Pursaklar'da alternatif yol çalışmaları devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ile Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün ilçedeki 30 ve 50 metrelik alternatif yol çalışması devam ediyor.

Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri dolayısıyla Başkent Ankara'da bazı yollar trafiğe kapatılacak. Yarın Tandoğan'da bir de miting yapılacak. İşte trafiğe kapatılacak yollar ile alternatif güzergahlar...

Melih Gökçek: Alternatif içme suyu hattı için 68 bin metre boru döşedik!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ana iletim hatları ile alternatif hatların yapımını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, çalışmalar kapsamında toplam 68 bin 781 metre alternatif içme suyu boru hattı döşendiğini söyledi.

Ankara'da alternatif içme suyu hattı için 68 bin boru hattı döşendi!

Melih Gökçek, Başkent'in dört bir tarafındaki içme suyu ana iletim hatları ile alternatif hatların yapımını gerçekleştirmeyi sürdürdüklerini kaydederek, çalışmalar kapsamında toplam 68 bin 781 metre alternatif içme suyu boru hattı döşendiğini söyledi.

Bursa'daki alternatif yol 20 gün içinde trafiğe açılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Ankara - İzmir Yolu' nun kuzeyindeki 30 metrelik olarak yapılan alternatif yolun yaklaşık 20 gün içinde trafiğe açılacağını müjdeledi.

Bursa'da 30 metrelik alternatif yol 20 gün içinde trafiğe açılacak!

Bursa ' yı modern ulaşımla buluşturan Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve Ankara - İzmir Yoluna alternatif güzergah olan 30 metrelik yolda çalışmalar hızla sürüyor...

Ankara Pursaklarda alternatif yol çalışmaları devam ediyor Haberi

Ankara Pursaklarda alternatif yol çalışmaları devam ediyor

Pursaklar’ı Saray’a bağlayan ve Pursaklar Devlet Hastanesi’nin yakınından geçecek olan 50 metrelik alternatif yol çalışmalarını sürdüren ekipler, kilometrelerce kazı yaparak önemli mesafe kat etti. Ayrıca Pursaklar’ı protokol yoluna bağlayacak olan ‘30 metrelik 1’ ve ‘30 metrelik 2’ diye adlandırılan yol çalışması da devem ediyor. İş makinalarıyla gece gündüz çalışan ekipler, yaklaşık 8 kilometre uzunluğundaki 50 metrelik yol çalışmasını kısa sürede tamamlamayı planlıyor. Yeni yol yapımı ve hastane inşaatı zemin çalışmasıyla bölgede ciddi bir hareketlilik başladı. Mahalle sakinleri yapılan çalışmaların ilçeye ve bulundukları mahalleye büyük değer katacağını...