07 / 05 / 2024

ankara satılık taşınmaz

ankara satılık taşınmaz

Ankara Yenimahalle Çerçideresi Mahallesi'nde yer alan 2 taşınmaz 15.06.2017 tarihinde ihaleye çıkıyor. Taşınmazların toplam satış bedeli 425 milyon 898 bin TL'ye satışa sunuluyor.

Ankara Kazan'da 2.3 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Kazan Belediye Başkanlığı tarafından Ankara İli, Kazan İlçesi'nde bulunan 1 konut, 1 dükkan ve 1 arsa 2 milyon 317 bin 87 TL bedelle, 7 Ağustos günü açık artırmayla ihale edilecek.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

Velux Ankara satılık!

Fırat Life Style, Ata Yıldız Grup ve Acity firmaları ortak girişimiyle inşa edilen Velux Ankara projesi satışa çıktı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Velux Ankara Velux Ankara satılık daire fiyatları...

Referans Ankara satılık!

SF Yıldız İnşaat, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığında inşa edilen Referans Ankara projesinde 3+1 ve 4+1 daireler satışa çıktı. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte Referans Ankara satılık daire fiyatları...

West Avenue Ankara satılık!

West Avenue Ankara satılık konut tipleri 1+1'den 4+1 seçeneklerinde değişiyor. Proje Ankara Batıkent'te YDA İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire!

Oyak Göksu Park Ankara satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Proje 15 blok olarak hayata geçirildi...

Esenyurt'ta 10 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi tarafından Esenyurt'ta yer alan fabrika ve arsası 10 milyon TL'ye satılıyor. Taşınmazın satış günleri 02/10/2017 ve 01/11/2017 tarihleri olarak belirtiliyor.

Pendik Kurtköy'de satılık taşınmaz 15,2 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi tarafından Pendik Kurtköy'de yer alan taşınmaz satışa sunuluyor. İhalesi 3 Ağustos 2017'de gerçekleştirilecek taşınmazın satış bedeli 15 milyon 229 bin 325 TL olarak belirtiliyor.

Ordu Büyükşehir'den 24.5 milyon TL'ye satılık çarşı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu'daki Çarşı Kompleksi ve Alışveriş Merkezi satılıyor. Taşınmaz için toplam muhammen bedeli 24.5 milyon TL olarak belirlendi..

Meva Şehir Ankara satılık daire!

Toplam 1800 adet daireden meydana gelen Meva Şehir Ankara projesinde teslimlerin 4 yıl sonra gerçekleşmesi öngörülüyor. Meva Şehir Ankara satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

EGO'dan Ankara Mamak'ta 95.7 milyon TL'ye satılık taşınmaz!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Elektrik Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi EGO Genel Müdürlüğü, Mamak'taki taşınmazını 95.7 milyon TL'ye satıyor..

İstanbul Beyoğlu'nda icradan 9,4 milyon TL'ye satılık fabrika!

İstanbul Beyoğlu İlçesi, Bedrettin Mahallesi'nde yer alan Kargır Fabrika vasıflı taşınmaz satılıyor. Taşınmazın muhammen bedeli 9 milyon 405 bin 788 TL olarak belirtiliyor.

Kahramanmaraş'ta 13.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Onikişubat İlçesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkan taşınmazın bedeli 13 milyon 541 bin TL olarak belirlendi.

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık!

Söğüt Bahçe Konutları Ankara satılık dairelerin fiyatları 250 bin liradan başlıyor. Hemen teslim edilen Söğüt Bahçe Konutları'nda 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor...

ankara satılık taşınmaz Haberi

ankara satılık taşınmaz

Ankara Yenimahalle Çerçideresi Mahallesi'nde 2 taşınmaz satılıyor. Ticaret+turizm+konut amaçlı olarak kullanılabilecek taşınmazların toplam satış bedelleri 425 milyon 898 bin TL.



Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından:

Mülkiyeti Belediyemize aşağıdaki listede ilçesi, mahallesi, ada/parsel numarası, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılı taşınmazlar 2886 sayılı Kanunun 36. maddesi gereğince, Kapalı Zarf usulü ile satış bedelinin öncelikli olarak toptan; toptan teklif gelmemesi halinde ayrı ayrı mülkiyet satışı yapılacaktır.

1 - İhale 15.06.2017 tarihinde Hipodrom Caddesi No: 5’deki Belediye Hizmet binasının 18. katında bulunan ENCÜMEN salonunda toplanacak Belediye ENCÜMENİ'nce yapılacaktır.

2 - İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazın satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi No: 5 Belediyemiz hizmet binası 14.katında bulunan EMLAK ve İSTİMLAK DAİRESİ BAŞKANLIĞI Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilir.

3 - İstekliler, Şartnamenin 2. maddesinde yazılı “İhaleye girebilmek...