01 / 05 / 2024

ankara Şehri Yaren Konutları fiyat

ankara Şehri Yaren Konutları fiyat

Özyön İnşaat imzası taşıyan Şehri Yaren Ankara projesinde ev fiyatları 270 bin TL’den başlıyor 378 bin TL’ye kadar çıkıyor...

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Çok yüksek binalarla şehri boğmamak gerekiyor!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri ve akademisyenlerle bir araya gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “ Çok büyük binalarla şehri boğmamak gerekiyor” dedi.

Ankara’daki konut satışları hızla artıyor!

Yılın ilk 9 aylık döneminde Ankara’da, geçen yıla göre yüzde 12.2’lik artışla, 111 bin 363 konut satışı gerçekleşti. Ankara bu performansıyla 174 bin 606 konutun satıldığı İstanbul’un ardından Türkiye'nin en fazla konut satışı gerçekleştiren ikinci şehri oldu.

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları!

Ankara Şehri Yaren Konutları fiyatları 270 bin TL'den başlıyor. 2020 yılında konut teslimleri yapılacak olan Şehri Yaren Konutları'nda ticari alanlara da yer veriliyor...

Şehri Yaren Konutları Sincan fiyatları!

Şehri Yaren Konutları Sincan fiyatları 4+1 dairelerde 270 bin TL'den başlıyor. Şehri Yaren Konutları'nda sıfır faizle 60 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Şehri Yaren Konutları'nda 270 bin TL'ye!

Özyön İnşaat imzası taşıyan Şehri Yaren Ankara projesinde ev fiyatları 270 bin TL’den başlıyor 378 bin TL’ye kadar çıkıyor...

Ankara Kahramankazan 12 Yıldız Şehri ödülünü kazandı!

Kahramankazan Belediyesi, 12 Yıldız Şehri ödülünü kazanarak Avrupa'nın yıldız kentleri arasına girmeyi başardı.

Ankara marka şehir olma yolunda ilerliyor!

AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, meclis toplantısında Ankara'nın artık memur şehri değil, marka şehir olma yolunda çok önemli hizmetler almaya başladığını söyledi..

BESA Grup'tan Ankara'ya 4 yeni proje!

BESA Grup Yönetim Kurulu Üyesi Efe Bezci, son 5 yılda başkentte yapılan yatırımlarla Ankara’nın “memur şehri” algısının yıkıldığını söyledi. Bezci, "Ankara'da başlayan ve çalışmalarını sürdürdüğümüz 4 yeni proje var. " dedi.

Ankara Beypazarı'na Osmanlı şehri kurulacak!

Ankara'nın termal ve kültür turizmi açısında en önemli ilçelerinin başında gelen Beypazarı'na ilçe belediyesi tarafından Osmanlı kültürünün yaşatıldığı, "Şehr-i Osman Gazi" kurulacak.

Erdem Akçıl: Akıllı şehirler projesi ilk Ankara'da başlayacak!

“Şehirlerde artan nüfusun ortaya çıkardığı sorunların tek çözümü şehri akıllı hale dönüştürmek” diyen Kamu Teknoloji Platformu Başkanı Erdem Akçıl, bununla ilgili ilk projeyi Ankara’da hayata geçireceklerini söyledi

Köksal Ünal: Ankara İstanbul olma yolunda ilerliyor!

Köksal Ünal, Ankara'nın yeni yerleşim bölgeleriyle hızla büyüdüğünü belirterek, ''Şehri yeniliyor ve genişletiyoruz. Ankara istanbul olma yolunda ilerliyor " dedi

ankara Şehri Yaren Konutları fiyat Haberi

ankara Şehri Yaren Konutları fiyat


Toplam 322 daire ve 22 ticari dükkandan meydana gelen Şehri Yaren Konutları Ankara’nın Sincan ilçesine bağlı Mevlana mevkiinde hayata geçiriliyor. 


Özyön İnşaat imzası taşıyan Şehri Yaren Ankara projesinde daireler 190 metrekare büyüklükte 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 28 bin 550 metrekare arsa alanına sahip. 


5 bloktan olarak yükselen Şehri Yaren Konutları'nda ev fiyatları 270 bin TL’den başlıyor 378  bin TL’ye kadar çıkıyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 10 iskonto uygulanıyor. 


Eylül 2020’de daire teslimleri yapılması planlanan Sincan Şehri Yaren projesinde yüzde 30 peşinat verildiğinde 60 ay vade farksız ödeme imkanı sunuluyor. 


Şehri Yaren Ankara ortak alanlar

-Bay/bayan fitness salonu

-Basketbol sahası

-Yürüyüş yolları

-24 saat güvenlik

-Kapalı devre kamera sistemi 

-Çocuklar için etüt salonu

-Bay/bayan mescit

-Çok amaçlı salon

- Teras bulunuyor.


Adres: Mevlana Mahallesi 06949 Sincan/Ankara


Telefon: 0312 276 91 21


Web :