21 / 05 / 2024

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı satılıyor mu

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı satılıyor mu

Büyükşehir Belediyesi, bir yıl önce Çankaya Belediyesi’nden geri aldığı Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nı 10 yıllığına kiraya verecek. Meclis’te görüşülen karara, CHP ve MHP grupları “Belediye işletsin” diyerek itiraz etti. Ancak, karar oyçokluğuyla geçti.

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı: Maaş çok çalışan yok!

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı hız kesmeden devam ederken, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Nebioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ara eleman sıkıntısından yakınırken, pek çok sektörde teknik eleman da bulunamadığını söyledi.

İş ilanı sayısı en çok inşaat sektöründe arttı!

Kariyernet'in İstihdam Endeksi'nin 2023 yıl sonu verilerine göre iş ilanı sayısı en çok artan pozisyon grubu inşaat oldu.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Arsaların değerleneceği bölge belli oldu: İstanbul-Ankara Süper Hızlı Tren projesi fiyatları katlayacak!

İstanbul-Ankara arasında hayata geçirilmesi planlanan Süper Hızlı Tren Projesi ile arsa fiyatlarının katlanması bekleniyor. Gayrimenkul Uzmanı Gamze Özlü, konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.  

Altın alıp satmak isteyenler aman dikkat! Altın fiyatlarını gören şok olacak! 14 Eylül Perşembe altın fiyatları

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Altında yükseliş bekleyeneler bu rakamlar karşısında şok olacak. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 14 Eylül Perşembe altın fiyatları kaç lira? İşte güncel canlı altın fiyatları.

ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü!

Okulların açılmasına az bir süre ŞOK’ta başta kırtasiye malzemeleri olmak üzere birçok ürüne indirim geldi. Bu doğrultuda, ŞOK’ta Bebelac devam sütü 134,90 TL’ye, Duru granür matik 89,90 TL’ye Vestel tablet 1.599 TL’ye düştü. İşte 18 Ağustos Cuma ŞOK fiyat listesi...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

Son Dakika! Ankara'da ormanlık alanlara girişler yasaklandı!

Ankara sınırları içinde bulunan mesire alanları, milli park ve tabiat parkları hariç olmak üzere, ormanlık alanlara girişler yasaklandı.

ŞOK Market'ten çılgın kampanya! Fiyatlar düşüyor! İşte 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğu

ŞOK Market'te farklı farklı kategorilerde birçok ürünün fiyatları indirime giriyor. Yayımlanan 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğunda yok yok! Bu fırsatı kaçırmamak için hemen 27 Mayıs Cumartesi ŞOK indirimli aktüel ürünler kataloğuna bir göz atın...

1 gram altını olanlar bile baksın! İslam Memiş, ‘Mayıs ayı çok kritik’ dedi ve ekledi...

Altın fiyatlarında kritik tarih uyarısı yapan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, konuya ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Altın için mayıs ayının çok kritik olduğunu söyleyen Memiş, Fed’in faiz kararı sonrası fiyatların değişeceğini söyledi.

Adalet Bakanlığı sözlü sınavla çok sayıda sözleşmeli personel alacak!

Adalet Bakanlığı sözlü sınavla çok sayıda sözleşmeli personel alacağını duyurdu. İşte haberin detayları…

Yapı ruhsatı verilen bina sayısında şok gerileme! O rakamlar resmen açıklandı! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından, IV. Çeyrek: Ekim – Aralık, 2022’ye ilişkin Yapı İzin İstatistikleri yayımlandı. Yapı ruhsatı verilen bina sayısında şok gerileme! O rakamlar resmen açıklandı! 

Bankalara döviz ve altın uyarısı! Yatırımcı yastık altına dönecek!

Altın fiyatları son dönemde tüm kazanımlarını geri verirken, dövizde de uzun süredir çok önemli bir tırmanma yaşanmıyor. Ancak bankaların altın ve döviz alım/satımındaki makasın her geçen gün artması da yatırımcıyı şaşırtıyor.

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı satılıyor mu Haberi

Ankara Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı satılıyor mu

Büyükşehir Belediyesi, bir yıl önce Çankaya Belediyesi’nden Meclis kararıyla geri aldığı bin 200 araç kapasiteli Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı’nın 5 katını, 10 yıllığına kiraya verecek. Konuya ilişkin Başkanlık Yazısı, ocak ayı görüşmelerine devam edilen Büyükşehir Belediye Meclisi’nin önceki günkü toplantısında ele alındı. Yazıda, 6 katlı otoparkın 2, 3, 4, 5 ve 6’ncı katlarının 10 yıl süreyle kiraya verilmesi için Büyükşehir Belediyesi Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na yetki verilmesi istendi. Otoparkın Büyükşehir tarafından işletilmesi gerektiğini savunan CHP ve MHP grupları, üçüncü kişilere verilmesini eleştirerek karara ‘ret’ oyu kullandı. Kiralama kararı, oy çokluğuyla geçti. 


NEDEN KENDİMİZ İŞLETMİYORUZ

Rüzgarlı’daki BELTAŞ modelinin Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı için de uygulanmasını öneren CHP Grup Başkan Vekili Doğan Yılmazkaya, “Otoparkın mahkeme kararıyla Çankaya’dan Büyükşehir’e geçtiğini biliyoruz. Hukuki bir süreç...