05 / 05 / 2024

Ankara Spor Genel Müdürlüğü binası yıkımı

Ankara Spor Genel Müdürlüğü binası yıkımı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı Projesi kapsamında Ulus’taki Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binasını yıkılacak..

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

TCDD Genel Müdürü Hasan Pezük: Ankara-İzmir Hızlı Treni ile 14 saatlik yolculuk 3,5 saate inecek!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Genel Müdürü Hasan Pezük, Ankara-İzmir Hızlı Treni projesinin bitirilmesi ile 14 saatlik yolculuğun 3,5 saate ineceğini belirtti. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü il il uyardı! Bayramda o illerde gök gürültülü sağanak yağış var! İstanbul, Ankara İzmir...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bayram süresince yurt genelinde havaların nasıl olacağını duyurdu. Bu kapsamda, Ankara ve İzmir'de bayram süresince hava açık olurken İstanbul'da ise yağış bekleniyor...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde üstüne müjde! Vergi muafiyeti ve milyonlara yüksek maaş zammı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nda konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjde üstüne müjde verdi. İşte ayrıntılar..

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

O ilde 3 adet daire satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenler hemen bu fiyatlara bakın! 

Ankara PTT Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Çankaya ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi'nde yer alan 3 adet daireyi satıyor. Ev sahibi olmak isteyenler dikkat! Hemen bakın...

Karayolları Genel Müdürlüğü Ankara'da 127 bin metrekarelik arazi satacak!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Etimesgut'ta yer alan araziyi satışa çıkardı. İşte detaylar...

Ankara Osmanlıspor Stadı için ne kadar harcandı?

Osmanlıspor’a 25 seneliğine bedelsiz devredilen ve Ankara Büyükşehir Belediyesi kasasından bir senede 2 milyon lira harcandığı tespit edilen Yenikent Stadı, mahkeme kararına rağmen tahliye edilmedi...

Ankara Altındağ'a yeni spor tesisi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Ankara Altındağlılara yeni spor tesisi müjdesi verdi.

37 stadyum projesinden 18'i tamamlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdür Yardımcısı Dursun Türk, "Türkiye'de şu an yürüttüğümüz 37 stadyum projesi var, bunların 18'ini tamamladık." diye açıklama yaptı. 

Türk Telekom'un Ankara'daki yeni genel müdürlük binası açıldı!

Türk Telekom tarafından Ankara’da yapılan Türkiye’nin en büyük Siber Güvenlik Merkezi ve Hizmet Yönetim Merkezi’nin de içinde bulunduğu yeni genel müdürlük binası açıldı. 

AK Parti'nin önemli kalkınma projeleri!

AK Parti seçim beyannamesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen toplantı ile açıkladı.

İmardan kaynaklı mağduriyetler giderilecek!

AK Parti Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara Spor Salonu'nda düzenlendi. Seçim beyannamesinde yer alan 26 maddelik "mekan planlaması ve imar" bölümünü sizler için derledik...

Ankara Spor Genel Müdürlüğü binası yıkımı Haberi

Ankara Spor Genel Müdürlüğü binası yıkımı

Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan ve boşaltılan iki binanın yıkım kararı dün akşam gerçekleşen Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde görüşüldü. 

Kültür ve Tabiat Varlıkları Dairesi Başkanlığı imzasıyla gelen yazılarda kente meydan kazandırılması için Ulus’taki ünlü Atatürk heykelinin karşısında bulunan Spor Genel Müdürlüğü binası ile Gümrük Müsteşarlığı binalarının yıkımına ihtiyaç duyulduğu ifade edildi.

CHP VE MHP'DEN RET OYU 

Hürriyet Gazetesi'nden Murat Yılmaz'ın haberine göre, Başkanlık yazıları CHP ve MHP’nin Ret oyu vermesine karşın oy çokluğuyla kabul edildi.  Muhalefet, Ulus için bir kurul kurularak proje hazırlanmasını, üniversiteler ve ilgili kurumlarla işbirliği yapılması önerisinde bulundu.

HEMEN YIKILMAYACAK

Ulus bölgesinin planının yeniden yapılması gerektiğini belirterek yıkımların hemen yapılamayacağını söyleyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ali Gökşin, bir binanın traşlanarak diğerinin de komple yıkılacağı belirtti.

Gökşin, "Buranın önce planını yapacağız. Sonra projeyi...