03 / 05 / 2024

Ankara tatil

Ankara tatil

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

2023 okullar 13 Şubata kadar tatil mi? 7 Şubat İstanbul, Ankara ve İzmir’de okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi?

Okullar yarın tatil mi? 2023 okullar 13 Şubat’a kadar tatil mi soruları merakla soruluyor. İşte bu konuya dair detaylar!

İstanbul ve Ankara dahil 21 şehirde okullar tatil! Valiler peş peşe açıkladı! Yarın okullar açık mı, tatil mi?

Türkiye genelinde kar yağışı devam ediyor. Son dakika bilgilerine göre, yoğun kar yağışı nedeniyle dokuz şehirde okullar tatil edildi.

Foça Tatil Köyü ihalesini Arda Mühendislik kazandı!

İzmir'in Foça ilçesinde 1967 yılında hizmete açılan Türkiye'nin ilk tatil köyü olan Foça Tatil Köyü icin yapılan ihaleyi Ankara merkezli Arda Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. kazandı.

Ankara'daki AVM'lerin tatil ayarında yeni gelişme! 

Ankara Valiliği’nin daha önce Ankara'da Ramazan bayramının ilk günü kapalı olacağını duyurduğu AVM’lerle yeni bir gelişme yaşandı. Bu bayramda inisiyatif AVM’lere bırakıldı...

Ankara Yıldıztepe'de tatil yoğunluğu!

Ankara’ya yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor. Sömestir tatili fırsatını değerlendiren aileler, kızak ve kayakla soğuğa rağmen kışın tadını çıkarıyor.

İncek Blue: Ankara'nın 365 gün tatil keyfi sunan projesi!

Gayrimenkulde konsept projelerin lideri Sinpaş GYO’nun Ankara’nın en gözde yerleşim bölgesi İncek’te hayata geçirdiği İncek Blue’nun modern ve yalın bir çizgide dekore edilen yeni örnek dairesi ev sahiplerine ilham veriyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Akçakoca Tatil Kampı bugün açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil!

Ankara Belediyesi'nden, çocuklara ve yaşlılara Akçay'da ücretsiz tatil fırsatı. Büyükşehir Belediyesi’nin, başarılı öğrencilere, yaşlılara ve engellilere yaz hediyesi Akçay Tatil Kampı, her hafta gruplar halinde misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Uptown İncek'te fiyatlar 451 bin liradan başlıyor! 365 gün tatil!

Ankara'daki Uptown İncek, sosyal donatılarıyla tatil kıvamında yaşam vaat ediyor. 226 konutluk projede ev fiyatları, 451 bin TL'den başlıyor.Emre Katırcı, projede yaşayanların 'town'lar sayesinde eğlenceli zamanlar geçirebileceğini vurguladı.

Carrefour Ankara AVM’de çift kişilik Paris tatili hediye!

Carrefour Ankara AVM’de hızlı olan kazanıyor. 7 Ekim – 15 Kasım tarihleri arasında aynı gün içinde tek seferde veya toplamda minimum 75 TL değerindeki alışveriş yapan ziyaretçilerin katılmaya hak kazanacağı kampanyada büyük ödül “Çift Kişilik Paris Tatil

Royal Plus Konutları'ndan daire alanlar tatil kazanıyor!

Ankara Yenimahalle'de inşaatına başlanan Urankent'in yeni projesi Royal Plus Konutları, daire sahibi olanlara 1 hafta 5 yıldızlı otelde tatil hediye ediyor. Kampanya 31 Ağustos'a kadar devam edecek.

NFN Grup Nevo Studios tatil havası yaşatıyor!

Ankara’nın gözde yaşam merkezlerinden Moda City yaşam sokağında, yatay otel konseptiyle hizmet veren N’evo Studios müşterilerine tatil havası yaşatıyor. Nevo Studios, Moda City Yaşam Sokağı üzerinde, müşterilerine farklı bir alternatif sunuyor...

Akasya Termal Tatil Köyü'nde yeni bir devre mülkün temeli atıldı!

Ankara"nın Kızılcahamam ilçesinde 20 milyon liralık yatırımla inşa edilen Akasya Termal Tatil Köyü"nün ilk etabı tamamlanan sosyal tesisleri ile hizmete girerken, 1100 yataklı yeni bir devre mülkün daha temeli atıldı

Ankara tatil Haberi

Ankara tatil

Kampın bu kez konukları ise Büyükşehir Belediyesi Yaşlılara Hizmet Merkezi üyesi, yüzündeki çizgilere inat ruhunu genç tutan yaklaşık 300 kişilik grup oldu.


Haziran ayından bu yana Akçay’da, Büyükşehir Belediyesi’nin 5 yıldızlı otel konforundaki sosyal tesislerinde 300’er kişilik gruplar halinde birer hafta ücretsiz olarak ağırlanan misafirler; etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu muhteşem bir tatil keyfi yaşıyor.


Okullarında takdir ve teşekkür alarak büyük bir başarıya imza atan öğrencilerle, Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi üyelerini, yol, yemek, konaklama, gezi ve eğlencelerle dolu  “Her şey dahil ücretsiz” olarak Akçay’da ağırlayan Büyükşehir Belediyesi’nin tesisleri, her hafta ağırladığı ayrı bir grup ile şenleniyor.



-RUHU GENÇ YAŞLILARA UNUTULMAZ TATİL


Okulların kapanmasının ardından 21 Haziran’dan itibaren her hafta öğrenciler, yaşlılar ve engellilerden oluşan konukların...