02 / 08 / 2024

ankara tekel bira fabrikası

ankara tekel bira fabrikası

CHP, AOÇ arazisi içinde milletvekillerine özel tesis yapılmaması için topladığı imzaları, Başbakan Erdoğan ve bakanlara da iletti...

AOÇ Bira Fabrikası yerinde kalacak!

Danıştay, Mimarlar Odası Ankara Şubesi'nin açtığı dava sonucunda Atatürk Orman Çiftliği Bira Fabrikası'nın yerine inşa edilmesi planlanan planlanan TBMM Eğitim ve Kongre Merkezi'ne izin vermedi.

Bomonti İstanbul'un en önemli rezidans bölgelerinden biri oldu!

Tekel Bira Fabrikası başta olmak üzere tekstilden gıdaya çeşitli fabrikalara ev sahipliği yapan Bomonti, son 10 yıldır ciddi bir dönüşüm içinde. Bölgede ortalama metrekare fiyatı 4 bin 500 dolara ulaştı.

Melih Gökçek, Ankara'daki büyük dönüşüm planını açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Ankara'daki büyük dönüşüm planını açıkladı. Plana göre Ulus'taki Anafartalar ve Yüzyıl çarşıları ile Gümrük Tekel Bakanlığı, Gençlik Spor Genel Müdürlüğü, Ulus İş Hanı yıkılacak; bölge, eski Ankara evleri ile don

AOÇ´ye ait olan Tekel tesisleri kültür alanı olacak!

Ömer Bülent Arslan, AOÇ´ye ait olan Tekel tesislerini geri alacaklarını ve 93 dönümlük bu alanın Ankara için sosyal ve kültür alanı haline geleceğini kaydetti

Tekel'den satılık gayrimenkuller

Tekel'e ait İstanbul, Ankara, İzmir ve Denizlide'ki taşınmazlar özelleştirme kapsamında satışa çıkarılıyor

Özdoğan Grubu'ndan Ankara'ya dev Şehir Otel

Türkiye'nin ilk ve tek yeşil yıldızlı oteli Calista Luxury Resort'u inşaa ederek, turizm sektöründe çevreye duyarlı anlayışın öncülüğünü üstlenen Özdoğan Grubu, bu kez de İç Anadolu'nun en büyük turizm yatırımını Ankara'da yapıyor.

Fettah Tamince, Büyük Ankara'yı devraldı

Başkentin simge otellerinden Büyük Ankara Oteli'nin işletmesini Rixos Hotels Başkanı Fettah Tamince devraldı

Tekel'in sigara fabrikası kampus oluyor

Tekel'in Cevizli Sigara Fabrikası'nın da içinde yer aldığı İstanbul Kartal'daki arazi, İstanbul Şehir Üniversitesi'ne tahsis ediliyor.

Büyük Ankara Oteli, Rixos Grand Ankara oldu

Çelikler Yatırım Holding tarafından 110 milyon dolara restore edilen Büyük Ankara Oteli bugün düzenlenen imza töreniyle Rixos Hotels'e devredilirken, tarihi otelin yeni ismi Rixos Grand Ankara oldu.

Büyük Ankara Oteli, yeniden açılıyor

Büyük Ankara Oteli'nin, Rixos Otelcilik işletmeciliğinde mayıs ayı içinde yeniden hizmete açılacağı öğrenildi. 

Tekel binası, Gürel ve Karabacak ortaklığının

Bayraklı'daki Tekel depoları için de yine aynı 4 İzmirli grubun kapalı zarfla verdiği teklifler, Özelleştirme İdaresi yetkililerinin belirlediği 39 milyon TL'lik başlangıç fiyatının altında kaldı

Tekel taşınmazlarının fiyatı ihaleden vazgeçirtti

TEKEL'e ait eski Paşabahçe içki fabrikasında bulunan taşınmazların özelleştirme ihalesinde açık artırma başlangıç bedeli 261 milyon TL olarak belirlenince firmalar ihaleden çekildi.

Ankara Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açıldı

Ankara Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, Altınpark Anfa Fuar Merkezi'nde açıldı.

ankara tekel bira fabrikası Haberi

ankara tekel bira fabrikası


CHP, Atatürk Orman Çiftliği (AOÇ) arazisi içinde milletvekillerine özel tesis yapılmaması için topladığı imzaları, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlara da gönderdi. 

     CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın ve CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka'nın başlattığı kampanya çerçevesinde toplanan CHP'li 110 milletvekilinin imzasını taşıyan dilekçeler, Erdoğan'ın yanı sıra Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'a da iletildi. 

     İmzalarla birlikte gönderilen ön yazıda, dilekçelerin, Atatürk'ün mirası olan AOÇ'nin taşıdığı tarihsel, fiziksel ve kültürel değerlerin yok edilmemesi konusundaki hassasiyetlerini önemle vurguladığı ifade edildi. 

     Nazlıaka, AOÇ arazisi içindeki tarihi Ankara Tekel Bira Fabrikası'nın yıkılarak yerine milletvekillerine sosyal tesis yapılmasını öngören projeyi protesto için topladığı imzaları...