02 / 05 / 2024

ankara toki ev fiyatları

ankara toki ev fiyatları

TOKİ tarafından Ankara Mamak Gülseren Mahallesi projesi kapsamında yer alan 214 adet satışa çıkıyor. İşte, TOKİ Gülseren Mahallesi fiyatları...

İstanbul'da ev kiralamak için 3, Ankara'da ev kiralamak için 2 emekli aylığı lazım!

Emeklilere yapılan maaş zammının ardından, kira bedelleri yeniden gündem oldu. Meclis'te zamlı emekli maaşlarının ev kiralarını bile karşılamayacağı konuşuldu. İşte CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve diğer vekillerin o açıklamaları...

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den Ekim ayına özel bomba kampanya! Ankara, Rize Kırşehir: 2 bin 500 TL aylık taksit, 1+1, 2+1, 3+1 fiyata ucuz ev!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Ekim ayına bomba gibi girdi. Ucuz fiyata ev arayanlar için düğmeye bastı. Bu kapsamda Ankara, Rize ve Kırşehir'de konut satışı yapacak.

Ev kiralayacaklar dikkat! İstanbul, İzmir, Ankara'da gelirinizin en az bu kadar olması lazım! Tek tek hesaplandı!

Kiralık evde gelir beklentisi hesabı il il yapıldı. Peki İstanbul, İzmir, Ankara'da ev kiralayacakların geliri ne kadar olmalı?

TOKİ para iadesi nasıl alınır? Para iadesi neden uzun sürer? TOKİ ev çıkmazsa para iade ne zaman?

TOKİ para iadesi şu sıralarda gündemde olan konulardan biridir. İade bekleyen vatandaşlar, bu konuda sordukları sorulara yanıt arıyorlar. İşte detaylar!

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? 

Milyonlarca vatandaş TOKİ 5. etap çekiliş tarihini merak ediyor. Bu kapsamda Ankara TOKİ 18 bin 450 konut için kura çekimi tarihi belli oldu! Ankara kura çekimi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

TOKİ Ankara kura tarihi! Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek?

Ankara’da TOKİ’ye başvuru yapan kişiler, TOKİ Ankara kura tarihlerini merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında yapılan kura çekimi gündemde yer alırken, TOKİ’ye dair sorular da sorulmaya devam ediyor. İşte bu konu nezdinde “TOKİ ev çıkmadı paramı nasıl alabilirim?” sorusunun yanıtı!

TOKİ ev çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ ev çekilişi ne zaman, TOKİ kura çekilişi ne zaman olacak, TOKİ ne zaman çekiliyor? sorularına dair detaylar konut alıcıları tarafından araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte TOKİ Ankara konut projesi detayları!

TOKİ sosyal konut projelerinin ilk temelleri atıldı. Temeller Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'nın Sincan ilçesinde düzenlenen toplu törenle atıldı. Peki Ankara TOKİ 2022 nerede yapılacak? İşte detaylar!

TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ sosyal konut başvurularının kura çekim sonuçları merakla bekleniyor. Bu bağlamda vatandaşlar, TOKİ ev kuraları ne zaman çekilecek? şeklinde sorduğu sorularına yanıt arıyor.

TOKİ ev başvurusu ne zaman bitiyor? TOKİ para yatırma süresi geçti mi? TOKİ için ne kadar peşinat alıyor 2022?

TOKİ başvuru ücreti yatırma süresinin geçip geçmediğine dair sorular sorulmaktadır. İşte merak edilen o detaylar!

ankara toki ev fiyatları Haberi

ankara toki ev fiyatları

214 konutluk Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 1 ve 2. Etap Standart Konut Projesi'nde yer alan daireler satışa sunuluyor. Projedeki daireler T.Halk Bankası A.Ş.’nin tüm şubeleri aracılığıyla satışa çıkıyor. 


178 adet 3+1 ve 36 adet 4+1 dairenin yer aldığı TOKİ Mamak Gülseren Mahallesi projesinde başvurular 2 Mayıs'ta başladı 30 Haziran'da sona erecek. 


TOKİ Gülseren Mahallesi fiyatları!

TOKİ Gülseren Mahallesi fiyatları 3+1 dairelerde 181 bin TL ile 229 bin TL arasında, 4+1 dairelerde ise 245 bin TL ile 280 bin TL arasında değişiyor. 


Satış duyurusu için