16 / 05 / 2024

Ankara TRT Arı ve Orkut Stüdyoları

Ankara TRT Arı ve Orkut Stüdyoları

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, TRT Arı ve Orkut stüdyolarının da bulunduğu binasının yerine yapılacak olan yeni inşaatın emsalini 2.50’den 2’ye düşürerek onaylarken, plan notlarında rezidansın da bulunduğu farklı kullanımlar önerildi.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda kentsel dönüşüm Mayıs'ta tamamlanacak!

Ankara Kızılcahamam'da bir takım ziyaretlerde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Kasaplar Çarşısı'nda devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

Ankara Kasaplar Çarşısı'nda inşaat başladı! 

Ankara Kızılcahamam'da 3 ay önce yaşanan yangın nedeniyle hasar alan ve sonrasında yıkılan Kasaplar Çarşısı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı.

Ankara Anafartalar Çarşısı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Anafartalar Çarşısı'nda yer alan iş yerlerini kiraya verecek. İhale 9 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara gayrimenkul satışlarında başarıyı yakaladı!

TÜGİAD Ankara 10. Dönem Yönetim Kurulu ve Üyeleri, MÜSİAD Ankara’yı ziyaret etti. MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal ev sahipliğinde düzenlenen ziyarette,  Ankara’nın inşaat sektöründeki başarısı konuşuldu. 

Musul ve Kerkük'ün tapuları Türkiye'de!

Türklerin Musul ve Kerkük'te 169 yıl öncesine dayanan varlığının izleri olan 77 bin 63 tapu kaydı Ankara'daki arşivlerde saklanıyor.

Ankara'daki Asker Çarşısı yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Ankara Zafer Çarşısı hizmete açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açılan Zafer Çarşısı, eski günlerine yeniden kavuşuyor.

Ankara Gölbaşı Kızılcaşar park alanı imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesi Kızılcaşar Mahallesi'nde Park Alanı tanımlı alana ilişkin olarak hazırlanan imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Ankara TRT Arı ve Orkut Stüdyoları'nın planı Meclis’ten geçti!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi, TRT Arı ve Orkut stüdyolarının da bulunduğu binasının yerine yapılacak olan yeni inşaatın emsalini 2.50’den 2’ye düşürerek onaylarken, plan notlarında rezidansın da bulunduğu farklı kullanımlar önerildi.

Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı, Ankara'ya taşınıyor!

İzmir'in simgelerinden Alaçatı Çarşısı ve Alsancak Meydanı'nı Ankara'da görünce şaşırmayın!.. Sinpaş GYO, Ege yaşamı konseptini Çankaya'da hayata geçiriyor. Üstelik iki projede de şimdiden yüzde 60 kazandırarak...

Arçelik, Ankara'da 4 yeni konsept mağaza açıyor!

Yenilikçi teknolojiyle tasarladığı yüksek enerji verimli ürünlerini modern konsept mağazaları ile tüketicilere sunan Arçelik, mağaza ağını genişletecek. Arçelik Ankara'da 4 yeni konsept mağazasıyla modern perakendecilik anlayışına yeni soluk getirecek.

Ankara TRT Arı ve Orkut Stüdyoları Haberi

Ankara TRT Arı ve Orkut Stüdyoları

Büyükşehir Belediye Meclisi, TRT Arı ve Orkut stüdyolarının da bulunduğu binasının yerine yapılacak olan yeni inşaatın emsalini 2.50’den 2’ye düşürerek onaylarken, plan notlarında rezidansın da bulunduğu farklı kullanımlar önerildi.


Kasım ayı olağan görüşmelerinin son toplantısını dün Meclis 2’nci Başkan Vekili Nail Çimen başkanlığında gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Meclisi, İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporlarını görüşerek karara bağladı. 


CHP’DEN ‘RET’ OYU

Meclis üyeleri, TRT Arı ve Orkut stüdyolarının da bulunduğu Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürlüğü’ne ait hizmet binasının yerine yapılacak olan yeni inşaata ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyon Raporu’nu oy çokluğuyla kabul etti. CHP’nin ‘ret’ AK Parti ve MHP’nin ‘evet’ oyu verdiği raporda, yeni yapılacak olan inşaatın emsali 2.50’den 2’ye düşürülerek tadilen onay yapıldı. Raporda ayrıca yapılaşmaya ilişkin kot altının emsal harici yapılması,...