23 / 07 / 2024

ankara ücretli otoparklar

ankara ücretli otoparklar

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen önergeyle aralarında Çukurambar, Kızılay ve Sıhhiye’nin de bulunduğu pek çok semtteki ara cadde ve sokaklar ücretli otoparka dönüştürüldü. İşte otoparklar...

Halk Otobüsleri'nde ücretli taşıma uygulaması başladı

Tüm Özel Halk Otobüsleri Birliği Kooperatifine (TÖHOB) bağlı otobüsler, Ankara'da emniyet ve basın mensupları ile şehit ve gazi aileleri, dışındaki serbest kart sahiplerine yönelik ücretli taşıma uygulamasına başladı.

1 ay ücretsizdi: Ankara-Sivas YHT Hattı'nda bilet fiyatları açıklandı! İşte ücret tarifesi

Açılışa özel 1 ay ücretsiz seyahat imkanı sunulan Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı yarından itibaren ücretli tarifeye geçecek. Peki bilet fiyatları ne kadar olacak? İşte Ankara-Sivas YHT Hattı ücret tarifesi...

Ankara'ya İspark modeli!

Başkan Melih Gökçek, Ankara’daki otoparkları Büyükşehir Belediyesi'nin işleteceğini söyledi. “Kârâ değil, hizmete bakacağız” diyen Gökçek, “Bunun ilk denemelerini yapıyoruz. Yakında Ankara geneline yayarız” dedi.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Ankara'daki otoparkları ANFA işletecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, başkentteki otoparkların bundan böyle ANFA tarafından işletileceğini bildirdi.

Aydın'da caddelerdeki otoparkların işletmesi AYBEL İnşaat'a verildi!

Mahkemenin sokak ve caddelerdeki ücretli otoparkları iptal etmesi üzerine yeni bir düzenleme yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi Nazilli, Didim, Söke ve Kuşadası ilçelerinde bazı cadde ve sokaklarda otoparkları ücretli hale getirdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 36 otopark!

Ankara Büyükşehir Belediyesi; mülkiyeti belediyeye ait olan 36 otoparkı kiraya veriyor. 10 yıllığına kiraya verilecek olan otoparkların ihalesi; kapalı zarf usulü ile 8 Ocak 2015 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Ankara'da ücretli sokak otoparklarına yenileri eklendi!

Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen önergeyle aralarında Çukurambar, Kızılay ve Sıhhiye’nin de bulunduğu pek çok semtteki ara cadde ve sokaklar ücretli otoparka dönüştürüldü. İşte otoparklar...

İSPARK yol üstü otoparkları 4-5 Ekim'de ücretsiz!

İSPARK, 4-5 Ekim'de kent genelinde yaklaşık 500 noktadaki yol üstü otoparkında İstanbullulara ücretsiz hizmet verecek. Vatandaşlar, İSPARK'ın yol üstü otoparklarından ücretsiz faydalanırken açık ve katlı otoparklar ise ücretli olacak.

Parkturk A.Ş, yeşil ve akıllı otoparklar açıyor!

Parkturk A.Ş, 2010 yılı Ocak ayında Türkiye çapında “YEŞİL VE AKILLI” otoparklar inşa edip, işletmek amacıyla Ankara’da kuruldu.

Ankara'da metrekaresi 50 TL'den satılık 60 arsa!

Ankara Kızılcahamam Belediyesi, Yenice, İsmetpaşa ve Kemalpaşa Mahallelerinde bulunan toplam 60 arsayı satışa çıkardı

Vakıflar'dan Ankara ve Çankırı'da 52 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Ankara ve Çankırı'nın ilçelerinde bulunan 52 adet işyerini kiraya verecek

Ankara'daki YapıDecoor, krizi fırsata çevirdi

Yapı sektörünün Anadolu'daki en büyük fuarı olan YapıDecoor, Ankara'da büyük ilgi görüyor. Yurtdışından da ilgi gören fuar, her geçen yıl biraz daha büyüyor

ankara ücretli otoparklar Haberi

ankara ücretli otoparklar

Ankara’da ücretli otopark olarak kullanılan cadde ve sokaklara yenileri eklendi. Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen önergeyle aralarında Çukurambar, Kızılay ve Sıhhiye’nin de bulunduğu pek çok semtteki ara cadde ve sokaklar ücretli otoparka dönüştürüldü.


CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında yaşanan otopark kavgası gündemdeki yerini korurken, önceki gün Büyükşehir Belediye Meclisi’nde görüşülen, Ankara’nın çeşitli bölgelerinde kiraya verilecek 36 yeni otopark alanı ile ilgili Başkanlık Yazısı, oy çokluğu ile kabul edildi.


Başkanlık Yazısı’nda, İçişleri Bakanlığı tarafından gönderilen genelgede “Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı dahilinde, görevli olmayan bazı kişilerce cadde ve sokaklar ile meydanlarda gelişigüzel otopark yerleri oluşturulduğu ve araçlarını park eden şahıslardan zorla ücret alındığı, ücret ödemeyen vatandaşların araçlarına zarar verildiği ve tehdit edildiği anlaşıldığından tedbir alınmasının talep...