04 / 05 / 2024

Ankara Ulubeyde çarpık kentleşmenin önüne geçilecek

Ankara Ulubeyde çarpık kentleşmenin önüne geçilecek

Altındağ Belediyesi, Ulubey Mahallesi 882. Cadde üzerinde park alanlarını da işgal eden 100 kaçak yapının daha yıkımını gerçekleştirdi, 200 kadar daha kaçak yapının yıkımı yapılacak.

Kocaeli'nde çarpık kent dokuları yenilenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi toplantı salonunda, toplu yapılaşmayı, ruhsatsız çarpık yapılaşmış ve yıpranmış eski kent dokularının mevcut plan koşulları çerçevesinde yenilenmesini teşvik amacıyla "plan notu düzenlemesi" toplantısı gerçekleştirildi.

İzmit Bekirdere çarpık kentleşme sorunuyla karşı karşıya!

İzmit’in gelişen bölgelerinden 28 Haziran ve Bekirdere mahalleleri çarpık kentleşme sorunuyla karşı karşıya. Çoğunluğu 3 ve 4 katlı olan binalarda oturan vatandaşlar, kentsel dönüşüm bekliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan 80 milyon 169 bin 750 TL'ye arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Etimesgut İlçesinde yer alan 106.893.00 metrekare yüzölçümüne sahip olan arsayı 11 Eylül 2014 tarihinde saat 11:00'da ihaleye çıkarıyor..

Ankara Büyükşehir Belediyesi Akçakoca Tatil Kampı bugün açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Düzce’nin tatil yöresi Akçakoca’da yapımı tamamlanan Akçakoca Eğitim ve Dinlenme Tesisleri, 23 Ağustos Cumartesi günü Başkan Melih Gökçek tarafından hizmete açılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Mamak ve Çankaya'da 16 adet 3+1 daireyi ihale ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Ankara Mamak ilçesine bağlı Mutlu Mahallesi ve Çankaya ilçesine bağlı Ayrancı Mahallesi'nde toplam 16 adet 3+1 daireyi ihale usulüyle satışa çıkardı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan 1 milyon 626 bin 995 TL'ye satılık arsa!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Çankaya Beytepe Mevkii'nde yer alan 5 adet arsayı 28 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:02 ile 14:10 arasında ihaleye çıkarıyor..

Kadir Topbaş: İstanbul'da çarpık bir kentleşme yaşanıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bağcılar'da kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 18 bina 184 bağımsız birimin yıkım törenine katıldı. Topbaş, İstanbul'un aşırı göçten dolayı çarpık bir kentleşme yaşadığı belirtti.

YDA Park Avenue Ankara satılık!

4 oda 1 salon daire fiyatlarının 424 bin TL'den başladığı YDA Park Avenue Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan 39 milyon 371 bin 150 TL'ye gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yenimahalle İli, Ergazi Mahallesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkulu 7 Ağustos 2014 tarihinde saat 14:00 ile 14:02 arasında ihaleye çıkarıyor..

Ortofoto ile çarpık yapılaşma ortaya çıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ' nın kaçak yapılarla mücadelesi son sürat devam ediyor. Bakanlık ortofoto denilen yeni bir sistemle kentsel alanlardaki çarpık yapılaşmayı ortaya çıkaracak...

Gold Wings Ankara satılık daire!

Gold Wings Ankara satılık daire tipleri 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Ankara Yenimahalle bölgesinde inşa edilen projede satış sürecine devam ediliyor...

Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi yıkımının iptaline temyiz başvurusu yaptı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yapı Kredi Koray GYO Ankara projesi yıkımının iptaline temyiz başvurusu yaptı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2 adet arsa satıyor: 17 milyon 787 bin TL!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Keçiören İlçesi'nde 2 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 17 milyon 787 bin TL olarak belirlendi. Arsaların satışı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılacak.

Ankara Ulubeyde çarpık kentleşmenin önüne geçilecek Haberi

Ankara Ulubeyde çarpık kentleşmenin önüne geçilecek

Mahalle sakinleri yasal olmayan birçok davranışın sergilendiği harabe yapıların yıkılmasıyla rahat bir nefes aldı. Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, yıkımların artık vatandaş tarafından istendiğini vurguladı. Park, okul, hastane ve spor alanlarına büyük önem verdiklerini ifade eden Tiryaki, bu alanları işgal eden kaçak yapıların tamamen yıkılacağı müjdesini verdi. 


Sabah...