04 / 05 / 2024

Ankara Uransan teslimleri

Ankara Uransan teslimleri

Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması, Haziran’dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı.

Velux Ankara'da teslimler başladı! Kişiye özel ödeme seçeneklerini kaçırmayın! 

Velux Ankara projesi Ankara'da yükseliyor. Projede yer alan konutların teslimleri başladı. Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu projede 1.000 konut yer alıyor. Peki Velux Ankara'da konut fiyatları ne kadar? 

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

Ankara Köy Evleri'nde teslimler başladı!

 Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından hayata geçirilen Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nde proje teslimleri başladı.

İnciyaka Ankara’da 180 aya kadar vade fırsatı!

Ender İnşaat’ın imzasıyla başkentte yükselen İnciyaka Ankara’da konut teslimleri devam ediyor. 276 dairenin bulunduğu projede, konut sahipleri vaad edilen kalitenin üzerindeki dairelerinde teslim sevincini yaşıyor…

Uransan'dan Ankara'ya 300 yeni konut!

Uransan Dış Ticaret Taahhüt ve Yatırım A.Ş. başkent Ankara'da 330 yeni konut inşa edecek.

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya!

Ankara Next Level Çayyolu yeni kampanya detayları haberimizde yer alıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri 2019’un ikinci çeyreğinde yapılacak.

Marina Ankara Konutları fiyat bilgisi 2018!

1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunulan Marina Ankara Konutları'nda ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak..

Marina Ankara Sinpaş ödeme kampanyası 2018!

Sinpaş Yapı imzası taşıyan  Marina Ankara Evleri'nde fiyatlar 492 bin TL'den başlıyor. Projede ilk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak.

Marina Ankara Sinpaş ödeme planı 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara Evleri'nde daire fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 2018!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara ev fiyatları 492 bin TL'den başlıyor..

Marina Ankara'da 84 ay 0 faiz kampanyası!

İlk etap teslimleri Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Sinpaş Marina Ankara projesinde 84 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor...

Cubes Ankara ev fiyatları 2018!

Daire teslimleri 2020 yılında yapılacak olan Cubes Ankara projesinde A blok home ofis ve exclusive rezidanslar, B blok ofis, otel ve kurumsal ofis kiralama alanları için planlandı..  

Mahall Ankara güncel ödeme kampanyası!

Mahall Ankara projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Projede 36 ay sıfır faizle ödeme imkanının yanı sıra farklı ödeme şekilleri de sunuluyor...

Ankara Uransan teslimleri Haberi

Ankara Uransan teslimleri

Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması, Haziran’dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı. Haziran ve Kasım arasındaki geçiş döneminde ‘kaliteleriyle’ satmaya devam eden marka projelerde seçim sonrası satış rekorları kırılıyor.


Katlayarak devam ediyor


Ankara’da hayata geçirdiği projelerle kendi ismiyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan’ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan’ın satışını katlayarak devam ettirdiğini, Eylül 2014’te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti.


Çelik, Ağustos’un sonunda kendini net şekilde belli eden sektörel durgunluğun Eylül ile doruğa çıktığını anımsatarak, şunları söyledi:


“Kimsenin önünü göremediği ve para harcamaya çekindiği bir dönemde konut satmak kolay değil. Ancak yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin gözünde sahip olduğumuz...