12 / 05 / 2024

ankara vadikent temel atma töreni

ankara vadikent temel atma töreni

Bayraktar, Keçiören Belediyesi Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi Bin 600 konutluk Vadi Kent Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, ilk etapta 450 sosyal konutun yapımını başlattıklarını, konutların 12-18 ayda hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Ankara'da bir inşaatın temel kazısı esnasında yan binadaki dükkan çöktü!

Başkent Ankara'da bir inşaatın temel kazısı sebebiyle 4 katlı binanın girişinde yer alan iş yerinin bir kısmı çöktü.

TOKİ'den Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım!

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Temel Atma Töreni'ne katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Ankara'ya 52 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi.

Ankara'da bir binada daha çökme tehlikesi! Tahliye edildi!

Ankara'da bitişiğindeki inşaatının temel kazısında meydana gelen toprak kayması nedeniyle 3 katlı Saadet Apartmanı'nı çökme riski nedeniyle tahliye edildi.

Ankara'da toprak kayması nedeniyle bir apartman boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bulunan bir apartman, bitişiğindeki inşaatının temel kazısında yaşanan toprak kayması nedeniyle tahliye edildi. 

Başkent Ankara Köy Evleri Projesi için temel atıldı! 

Kırsal kalkınmayı desteklemek için başlatılan "Başkent Ankara Köy Evleri Projesi'nin ilk temeli Ayaş'ta atıldı. 

Ankara'da inşaat temel kazısının bitişiğindeki üç katlı dükkan çöktü!

Ankara'da Yenimahalle'nin en işlek mekanlarından biri olan Çarşı Caddesi ile Serdar Sokak kesişiminde temel kazısı yapılan inşaatın bitişiğindeki bodrum katı ile birlikte üç kattan oluşan dükkan çöktü...

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü belirtildi...

Ankara CSO Konser Salonu 2020'de tamamlanacak!

1993 yılında Ankara'nın simgelerinden bir olmak üzere projelendirilen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu inşaatı 1997 yılında başlamıştı. Temel atımından 23 yıl sonra tamamlanacak projenin 30 Temmuz 2020'de tamamlanması bekleniyor.  

Ankara-Niğde Otoyolu'nun temeli atıldı!

Ankara-Niğde Otoyolu Temel Atma Töreni yapıldı. Törene Başbakan Binali Yıldırım katıldı. Proje ile Ankara'dan Niğde'ye varış süresi yarı yarıya azalacak.

Ankara Keçiören'e dev eğitim yatırımı!

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Ankara'nın Keçiören ilçesine yapılacak Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Eğitim Kampüsü’nün temeli atıldı. Temel atma törenine Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da katıldı.

Ankara-İzmir arasına hızlı tren geliyor!

Başbakan Binali Yıldırım, İzmir'de temel atma ve toplu açılış törenine katıldı. Projeler ve yatırımlardan bahseden Yıldırım, Ankara-İzmir arasına hızlı tren müjdesi verdi.

Ankara Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temeli yarın atılacak!

Ankara'da hayata geçirilen Esat Kapalı Pazar Yeri'nin temel atma töreni yarın ünlü sanatçı Selda Bağcan ile atılacak.

Ankara'daki askeri araziler, yeşil alan olarak kullanılmalı!

Melih Gökçek, "Askeri alanların Ankara'ya yeşil alan olarak kazandırılması benim temel fikrim ama öyle askeri alanlar var ki üzerinde en ufak bir ağaç bile yok. Bunların da değişik şekilde, bizim yapacağımız teklifler tarzında değerlendirilmesi mümkün olacaktır" dedi.

ankara vadikent temel atma töreni Haberi

ankara vadikent temel atma töreni


Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, muhalefetin kentsel dönüşüme yönelik eleştirilerine ilişkin, "Hayatı boyunca çivi çakmamış, ömrü boyunca taş üstüne taş koymamış, bu ülkede, bu vatanda dikili ağacı olmayan siyasi kesim kalkıyor konuşuyor. Yani adama insaf derler. Bir şey yapamıyorsan bari haklı eleştiride bulun. Eleştirilerden istifade edelim. Yapılan her hayırlı şeye karşı çıkmak, bu milleti aptal yerine koymak olmaz" dedi.


Bayraktar, Keçiören Belediyesi Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi Bin 600 konutluk Vadi Kent Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada, projeyle ilk etapta 450 sosyal konutun yapımını başlattıklarını, konutların 12-18 ayda hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi.


Amaçlarının tüm Türkiye'nin pırıl pırıl evlere, yeşil alanlara, modern hayatın gerektirdiği donatılarla bezenmiş yerleşim birimlerine kavuşması olduğunu dile getiren Bayraktar, insanların hayat kalitesini artırmak için uğraştıklarını ifade etti.


Bayraktar,...