05 / 05 / 2024

ankara vantage ümtköy satılık daireler

ankara vantage ümtköy satılık daireler

20 bin 899 metrekarelik arsa alanına sahip Vantage Ümitköy projesi Ankara Ümitköy'de yükseliyor. Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi 3 milyon TL'den başlıyor...

Ankara’nın yıllardır bitmeyen Cumhuriyet Kulesi için bugüne kadar 355 milyon 653 bin TL harcandı! Hala tamamlanamadı!

2003'te Ankara'da temeli atılan, dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in de gerilimlerine sahne olan Cumhuriyet Kulesi için, bugüne kadar toplam dört ihale gerçekleştirildi ve kamu kaynaklarından 355 milyon 653 bin lira para harcandı. 

Ankara’da konut satışları yüzde 12 düştü!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan verilere göre Ankara'da 2023 yılının 7 bin 394 konut satışı gerçekleşti. Verilen detaylara göre başkentte konut satışları yüzde 12 düşüş gösterdi.

Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatı! Teslimler 3 ay sonra!

AP Forest Gate Villaları, Şani İnşaat imzasıyla Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. Ankara AP Forest Villaları'nda yüzde 50 peşin 12 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. İşte detaylar...

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

TOKİ, 11 ildeki 69 adet arsayı satıyor! İstanbul, İzmir, Ankara da var! Yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatıyla!

TOKİ aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 11 ildeki 69 adet arsayı yüzde 35 peşinat ve 48 ay vade fırsatı ile satıyor. İşte ayrıntılar...

THY'den son dakika açıklaması! Ankara-İstanbul biletleri yüzde 40 indirimle satılacak! Kampanya tarihleri belli oldu!

Türk Hava Yolları (THY), kuruluşunun 90'ıncı yıl dönümü nedeniyle İstanbul-Ankara arasındaki seferlerde yüzde 40 indirimle bilet satışlarınıın yapılacağını duyurdu. Peki bu kampanya ne zamana kadar devam edecek?

Ankara'da kiralar yüzde 250 arttı! Ortalama kira 10 bin 199 TL oldu!

Gayrimenkul değerlemede dijital teknolojilerin gelişmiş olanaklarını kullanan Endeksatarafından hazırlanan rapora göre, Ankara’da konut kiraları son bir yılda yüzde 250 artış gösterdi.

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Ankara'da 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecek! İhalesi 31 Ağustos'ta!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden: tarafından Kahramankazan İlçesi Saraç Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Merkez Ankara'da 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Merkez Ankara projesinde yer alan ofisler için 1 yıl ödemesiz 120 ay faiz oranı sunuluyor...

Ankara'da 3 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Ankara Altındağ'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

ankara vantage ümtköy satılık daireler Haberi

ankara vantage ümtköy satılık daireler

Kalenderler İnşaat imzası taşıyan Vantage Ümitköu projesi Ankara Ümitköy'de yükseliyor. Projenin arsa alanı 20 bin 899 metrekare olarak belirlendi.

ACE Mimarlık tarafından tasarlanan Vantage Ümitköy projesi 73 lüks konuttan meydana geliyor. Vantage Ümitköy projesinde 7+1 daire tiplerine yer verilirken, daire büyüklükleri 420 metrekare brüt 470 metrekare arasında değişiyor. 


Vantage Ümitköy projesinde;

24 saat güvenlik
Her daireye 4 araçlık kapalı otopark
Açık otopark
Kapalı yüzme havuzu
Çocuk havuzu
Fitness center
Spor salonu
Sauna
Sosyal tesis
Çocuk oyun alanları
Yeşil alan
Yürüyüş alanları olanakları sunuluyor. 
 
Vantage Ümitköy Konutları fiyat listesi!

Nakit ve kredili olarak ödeme yapılan Vantage Ümitköy'de fiyatlar 3 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. 
 
Adres: Mutlukent Mah. Ağaçseven Sk. No:17 Ümitköy / ANKARA
 
Tel: +90 312 235 7 111