24 / 07 / 2024

Ankara ve Çorum özelleştirme

Ankara ve Çorum özelleştirme

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay, Ankara ve Çorum'da bulunan gayrimenkulleri özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Ankara ve bir şehirde daha konut imarlı arsa fırsatı!

Ankara ve Kayseri'de yer alan konut alanı imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Belediyeler Ankara'da 5 konut, İstanbul'da arsa ve gayrimenkul satacak!

Ankara ve İstanbul'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut müjdesi! 5 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara projeleri için start verdi. Merakla beklenen TOKİ Ankara ve İstanbul projelerinde 343 konut yer alacak.

Ankara ve Zonguldak'ta satılık 12 arsa! 8 taksitle arsa fırsatı için son tarih 27 Haziran!

Ankara ve Zonguldak'ta yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Ankara ve bir ilde daha satılık 23 arsa! İki şehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kahramanmaraş'ta yer alan 23 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa satılıyor! Arsa arayanlar bu tarihe dikkat! 

Ankara ve Şanlıurfa'da 10 adet arsa Belediyeler tarafından satılıyor. Peki iki şehirdeki arsaların satış fiyatları kaç TL? İşte detaylar...

Ankara ve bir ilde daha satılık 7 arsa! Arsa almak isteyenler bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ankara Sincan ve Edirne İpsala'da yer alan 7 adet arsanın satış ihalesi 13 Haziran 2024 tarihinde yapılacak. İşte o ihale ilanları...

Milli Emlak Ankara ve bir şehirde daha arazi satıyor! KDV'den muaf arazi arayanlara müjde!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Zonguldak'ta yer alan iki adet arazi için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihaleler Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha arazi müjdesi! Haziran 2024 fırsatını kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Denizli'de yer alan arazileri satışa çıkardı. Söz konusu arazilerin satış ihaleleri Haziran ayı içerisinde yapılacak.

Ankara ve Çorum özelleştirme Haberi

Ankara ve Çorum özelleştirme


Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hatay, Ankara ve Çorum'da bulunan gayrimenkulleri özelleştiriyor. Özelleştirme kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. 


İşte kararlar şöyle:


TEBLİĞ


Özelleştirme İdaresi Başkanlığından:

KARAR

Tarih           :   09/11/2016

Karar No    :   2016/ÖİB-K-56

Konu           :   Taşınmaz Satışı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca;

Çorum ili, Merkez ilçesi, Gülabibey Mahallesi, 2430 ada, 1 parseldeki taşınmazın “Satış” yöntemiyle özelleştirilmesi için yapılan ihalede, İhale Komisyonunca;

“Söz konusu taşınmazın, en yüksek teklifi veren Şimşek Kardeşler İş Makinaları Madencilik İnşaat Taahhüt Tarım Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne İhale Şartnamesi çerçevesinde 2.250.000.- (İkimilyonikiyüzellibin) TL bedelle satılmasına, Şimşek Kardeşler İş Makinaları Madencilik İnşaat Taahhüt Tarım Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi’nin satış sözleşmesini imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülüklerini yerine getirmemesi halinde geçici teminatının irat kaydedilerek, ikinci yüksek...