09 / 05 / 2024

ankara vinçli bina satılıyor mu

ankara vinçli bina satılıyor mu

Ankara’nın en bilinen gayrimenkulleri arasında yer alan, ‘vinç’li bina olarak da tanınan gökdelen icradan satışa çıkıyor. Gayrimenkul 318 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden 159 milyon TL’den başlayan fiyatla açık arttırma yöntemi ile satılacak.

Suriyeli diplomatlar kullanıyordu! Ankara'daki o bina 12 yılın ardından kiraya veriliyor!

Ankara-Şam arasındaki diplomatik ilişkilerin kopmasının ardından 12 yıl boyunca boş kalan Suriye’nin Ankara Büyükelçiliği binasının içinde yenileme çalışmaları yapılmaya başladı. 

Altındağ Belediye başkentte bina ve arsa satacak! İhalesi 16 Ağustos'ta!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, Ankara ili Altındağ İlçesinde yer alan arsa ve bina için satış ihalesi gerçekleştiriyor. Resmi Gazete'de yer alan ihale ilanındaki detaylara göre, söz konusu ihale 16 Ağustos'ta yapılacak.

Ankara Sincan'da kolonu patlayan bina tahliye edildi!

Ankara'nın Sincan ilçesinde kolonu patlayan 4 katlı 24 dairelik bina gece saatlerinde tahliye edildi. 

PTT Ankara Çankaya'da 4 milyon TL'ye bina kiraladı!

PTT, Ankara'da 4 milyon Türk Lirası bedelle bina kiraladı. Binanın bodrumu ile 2 katı başka bir kuruma senelik 900 bin Türk Lirası bedelle kiraya verildi. 

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

Şişli'de boşaltılan bina iskele demiriyle desteklendi!

Şişli'de çökme tehlikesi bulunması nedeniyle tahliye edilen bina iskele demiri ile desteklendi. 

Ankara Büyükşehir, kullanılmayan bina için 2 milyon 250 bin TL ödeme mi yaptı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin kullanılmayan bir bina için, Ankara Büyükşehir Belediyesi bütçesinden "kira" adı altında toplamda 2 milyon 250 bin TL ödeme yaptığı belirtildi.

Ankara'da inşaat kazısının temeline zarar verdiği 3 katlı bina boşaltıldı!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, yanındaki alanda devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle zemininde yarıklar oluşan üç katlı bina, boşaltıldı.

Ankara'da temeli kayan 8 katlı bina tahliye edildi!

Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşaat çalışmaları nedeniyle temelinde boşluk oluşan ve istinat duvarının bir kısmı yıkılan 8 katlı bina, çökme tehlikesi nedeniyle boşaltıldı. 

Ankara'da çökme riski nedeniyle 21 bina boşaltıldı! 

Ankara’da, inşaat çalışması nedeniyle temelinde kayma oluşan 8 katlı Bahar Apartmanı ve etrafında riskli olduğu tespit edilen 20 bina tahliye edildi.

Dünyada eşi benzeri olmayan bina: Genişliği 60 santim!

70 yıl önce iki kardeşin paylaşamadığı bir arsada inşa edilen bir bina görenleri hayrete düşürüyor. 60 santim genişliği bulunan binanın dünyada eşi benzeri bulunmuyor.

Şişli'de çatısında çökme meydana gelen bina mühürlendi!

Şişli Gülbağ Karanfil Sokak'ta çatısı çöken 6 katlı bina mühürlendi. Mühürlenen binada oturan vatandaşlar tahliye ediliyor.

Şişli'de balkonu çöken bina tahliye edildi!

Şişli'de 5 katlı binanın 3'üncü kattaki balkonu çöktü. Bina balkonun çökmesi sonucunda tahliye edildi.

ankara vinçli bina satılıyor mu Haberi

ankara vinçli bina satılıyor mu

Ankara’nın en bilinen gayrimenkulleri arasında yer alan, ‘vinç’li bina olarak da tanınan gökdelen icradan satışa çıkıyor. Gayrimenkul 318 milyon TL muhammen bedelin yarısı üzerinden 159 milyon TL’den başlayan fiyatla açık arttırma yöntemi ile satılacak.

Ankara’da inşaa edilen, ancak bankayla yaşanan finansal sıkıntılardan dolayı bitirilemeyen gökdelen satışa çıkarıldı. Ankara 22. İcra Dairesi tarafından 318 milyon TL muhammen bedel ile, 159 milyon TL üzerinden açık artırma ile satışa çıkarılacak olan bina 34 katta toplam 87 bin metrekarelik büyüklüğe sahip. Ankara’nın en değerli bölgeleri arasında yer alan Çankaya’da bulunan gayrimenkulün birinci tur satışı 21 Ağustos’ta yapılacak olup, satış bu turda gerçekleşmediği takdirde 16 Eylül’deki ikinci turda alıcısını bulacak.


ÇANKAYA'NIN MERKEZİNDE

Çankaya’nın merkezinde satışa çıkan gökdelen, Ankara’nın en değerli bölgesindeki 19,000 metrekarelik arazisiyle de dikkat çekiyor....