04 / 05 / 2024

ankara yapracık konut başvurusu 2014

ankara yapracık konut başvurusu 2014

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara – Yapracık (358 Adetn Konut) Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile açık satışa sunuluyor...

Kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı rekor seviyelere ulaşıyor!

BETAM'ın raporuna göre, kiralık konut fiyatlarındaki yıllık artış oranı yüzde 189,5 olarak kaydedildi. İstanbul'da yıllık kira artışı yüzde 138,5, Ankara'da yüzde  153 ve İzmir'de yüzde 182,1 olarak gerçekleşti.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Sincan Saraycık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara'da da yeni konut projeleri inşa edecek. Peki TOKİ Saraycık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Saraycık 2022 ucuz konut projesi...

Ankara'da satılık konut fiyatları yükseldi!

Sahibindencom tarafından yayınlanan "sahibindex Konut Piyasası Görünümü” Ankara'da satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artış Kasım ayında da devam etti. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman?

Yapracık TOKİ son başvuru tarihi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi!

TOKİ Ankara Yapracık 2019 son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 10 adet konut bulunuyor.

TOKİ Ankara Yapracık 2019 başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yapracık 2019 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor.

ankara yapracık konut başvurusu 2014 Haberi

ankara yapracık konut başvurusu 2014

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara – Yapracık (358 Adetn Konut) Toplu Konut Uygulaması kapsamında 3 konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile

açık satışa sunuluyor.



Ankara - Yapracık Projesi kapsamındaki konutların satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülecek ve Temerküz Şube Ankara ODTÜ Şubesi olacaktır. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutların başvuruları, 01/10/2014 – 31/12/2014 tarihleri arasında ilgili bankanın Şubeleri tarafından kabul edilecek.


TOKİ Ankara Yapracık'ta 3 adet konut satışa çıktı!



TOKİ Ankara Yapracık fiyat!



TOKİ Ankara Yapracık projesinde yer alan 100 metrekare alan büyüklüğüne sahip 3+1'ler 128 bin TL'den, 170 metrekare alan büyüklüğüne sahip 3+1 daireler ise 192 bin TL'den satışa sunuluyor. TOKİ Ankara Yapracık Konutları için son başvurular 31 Aralık 2014'te kabul edilecek.


İlanın detayı için...